38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Віброяйце із вакуумним кліторальним стимулятором білого кольору Boss series

Віброяйце із вакуумним кліторальним стимулятором білого кольору Boss series

Артикул 560434
Колір: Білий
2 300 грн
1 955 грн
Віброяйце із вакуумним стимулятором High End Suction Love Egg, біле
Ви хочете відчути незабутнє задоволення під час сексу
Тоді High End Suction Love Egg - ідеальний вибір для вас!
Це унікальне віброяйце з вакуумним стимулятором створює приголомшливий вихровий потік повітря, що оточує вашу інтимну зону і максимально підсилює почуття задоволення під час стимуляції.
Насолоджуйтесь відчуттям справжнього орального сексу, регулюйте інтенсивність всмоктування та вібрації та вибирайте будь-який бік іграшки, щоб дражнити свій клітор та соски залежно від ваших бажань.
З кількома комбінованими режимами High End Suction Love Egg принесе вам нескінченно яскраві оргазми і м'яко дражнячи ваш клітор, створюючи ілюзію справжнього кунілінгусу. Виготовлений із медичного силікону, цей вібратор нетоксичний, без запаху та приємний на дотик.
Він нагадує шкіру, імітуючи справжню шкіру людського тіла. Виберіть High End Suction Love Egg для більш яскравого та насиченого сексуального досвіду.
Попередні ласки не будуть проблемою, адже цей вібратор стане добрим доповненням до прелюдії пари.
Під час гри використовуйте лубрикант на водній основі, щоб забезпечити гарне ковзання, також можете скуштувати рідкий вібратор, тим самим посиливши стимуляцію клітора.

Характеристики:
Колір білий
Матеріал - АБС/силікон
Загальна довжина – 28,5 см
Зовнішній діаметр – 4 см
10 швидкостей вібрації, 10 швидкостей всмоктування.
Заряджання від USB

Віброяйця здатні замінити кілька секс-гаджетів, при цьому незважаючи на універсальність, вони не поступаються їм функціональністю. Форма та характеристики іграшки гарантують отримання всіх відтінків задоволення: від ніжного масажу до інтенсивної стимуляції. Метою для віброяйця можуть бути ерогенні зони не тільки на тілі жінки, а й головка статевого члена, анус чоловіка. Використовуйте їх, щоб посилити дію мастурбаторів, вагінів, вібраторів.

Для багатьох користувачів фактором вибору є наявність у секс-іграшки смарт-функцій. Це не забаганка, а бажання більш повно контролювати процес управління інтимним гаджетом. Спеціально для цих випадків створені вібратори на відстані , які мають просунуті функції та керуються з програми, встановленої в телефоні. Крім додаткових функцій у вигляді вибору ритмічного малюнка, синхронізації роботи девайсу з музикою тощо, з'являється можливість довірити керування іграшкою партнеру, а це вже захоплююча інтимна гра.

Виробник BOSS SERIES
Кількість швидкостей вібрації 10
Довжина 285
Діаметр 40
Тип елементів живлення USB
Колір Білий
Режим роботи Вібрація, Вакуумна стимуляція
Тип інтимної іграшки Віброяйце
Стать Жіночий
Тип вібратора Комбінований
Водостійкість Ні
Країна виробник Польща
Матеріал Силікон
Категорія сексшопу Віброяйця
Залишіть свій відгук на Віброяйце із вакуумним кліторальним стимулятором білого кольору Boss series напишіть відгук
Супутні товари
Віброяйця