38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Ерекційне кільце з вібрацією і стимуляцією клітора One time

Ерекційне кільце з вібрацією і стимуляцією клітора One time

Артикул 563951
137 грн
130 грн
Немає в наявності

Ерекційне кільце з вібрацією та стимуляцією клітора One time

Приємне на дотик і безпечне для тіла, іграшка ефективно допомагає підсилювати твердість ерекції, а також покращує стійкість в найблагодатніший момент. Завдяки своєму дизайну, іграшка приносить додаткове задоволення партнерці за рахунок кліторальної стимуляції. Вбудована вібрація робить використання ще більш цікавим і приємним.

Інструкція застосування:

Перед початком використання, надягніть кільце на основу пеніса. Зачекайте кілька хвилин для появи ерекції. Потім активуйте режим вібрації і продовжуйте сексуальні стосунки як зазвичай.

Догляд за кільцем:

Чистіть кільце засобами для догляду за інтимними іграшками перед першим використанням і після кожного наступного. Зберігати в чистому і сухому місці, уникати прямого сонячного світла.

Переваги:

  • Бренд You2Toys - компанія з багаторічним досвідом виробництва інтимних товарів, яка зарекомендувала себе на всесвітньому ринку.
  • Країна-виробник Німеччина виключає використання шкідливих для організму матеріалів і відповідає всім стандартам якості.
  • Матеріал виготовлення - комбінований термопластичний еластомер забезпечує приємне відчуття при контакті з тілом.
  • З діаметром 25 мм кільце пасує багатьом чоловікам, зберігаючи комфорт під час використання.

TALLA - найкращий інтернет-магазин для незабутніх нових відчуттів. Обравши цю іграшку, ви додаєте свіжу нотку в своє інтимне життя. Завжди готові запропонувати найкращі товари для вашого задоволення. Подивіться асортимент розділу "Віброкільця для пеніса" і оберіть те, що підходить вам найбільше. Зробіть свій вибір прямо зараз!



Ерекційне віброкільце з вібрацією створено для того, щоб змінити відчуття обох партнерів. Обмежуючи відтік крові, воно робить чоловіка вправним коханцем, пролонгує статевий акт, а жінка отримує всі шанси на незабутній оргазм. Віброкільце робить процес ще приємнішим, одночасно стимулюючи стовбур статевого члена та ерогенні зони у жінки. Навіть при мінімальній активності чоловіка зберігається висока інтенсивність стимуляції, що підвищує якість інтимних відносин, відкриває нові можливості в сексі.

Виробник You2Toys
Діаметр 25
Ширина 45
Режим роботи Вібрація
Тип інтимної іграшки Ерекційне кільце
Матеріал Комбінований, Термопластичний еластомер
Тип вібратора Комбінований
Країна виробник Німеччина
Колір Рожевий
Стать Унісекс
Категорія сексшопу Ерекційні віброкільця на член
Залишіть свій відгук на Ерекційне кільце з вібрацією і стимуляцією клітора One time напишіть відгук
Ерекційні віброкільця на член