38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Анальний плаг чорний Spice it up Starter-Dark Grey

Анальний плаг чорний Spice it up Starter-Dark Grey

Артикул 57800702
389 грн
369 грн
Немає в наявності

Анальний пробка чорний Spice it up Starter - Темно-сірий

Вишуканий і елегантний, Анальний пробка чорний Spice it up Starter - Темно-сірий створений для вишуканих і впевнених у собі людей. Насолоджуйтеся неперевершеними моментами задоволення з цим інструментом для нових відкриттів. Поєднання високоякісного матеріалу і граціозної форми перетворить кожну хвилину використання на незабутню пригоду. Подаруйте своєму тілу нові відчуття і райське задоволення.

Інструкція з використання

Спочатку потрібно вимити анальну пробку теплою водою з милом або спеціальним очисником для інтимних іграшок. Потім обильно змастити її будь-яким лубрикантом на водяній основі. Повільно і обережно вставте пробку в анус.

Догляд за анальною пробкою

Після використання очистіть іграшку під теплою проточною водою, використовуючи ніжне мило або спеціальний ресурсивний засіб для чищення інтим-іграшок. Переконайтеся, що вона повністю висохла перед збереженням.

Переваги

  • Бренд Lola Toys - гарантія надійності та якості продукту.
  • Країна-виробник Китай - лідер у галузі виробництва інтимних аксесуарів.
  • Матеріал Силікон - безпечний для тіла та приємний на дотик матеріал.
  • Довжина 85 мм і діаметр 26 мм пасують більшості користувачів.
  • Колір сивий - класичне видання, універсально пасуюче до всіх палких ігор у спальні.
  • Розпочніть нову пригоду з Анальною пробкою чорною Spice it up Starter - Темно-сивий! TALLA пропонує достойний асортимент для вашого вибору! Ви можете забути про стидливость і сумнiви та поринути у свiт насолод безмежних можливостей. Час розкрити свою сексуальнiсть по-новому! Ласкаво просимо до клубу поцiновувачiв iнтимної iграшки вiд TALLA!

    Анальні пробки без вібрації є класикою цієї категорії секс-іграшок. Вони є самодостатніми інтимними гаджетами або використовуються як додатковий стимулятор при вагінальному проникненні, що робить гострішим відчуття обох партнерів. Класичні пробки для аналу – ідеальні іграшки для підготовки до анального сексу та чудово підходять для тривалого носіння. Як то кажуть, нічого зайвого. Їхня форма, матеріали виготовлення, конструкція оптимально підходять для тривалої стимуляції та носіння, причому абсолютно непомітно для оточуючих.

    При виборі іграшки для стимуляції такої делікатної зони як анус, ми хочемо бути впевнені в ній на всі 100. Силіконова анальна пробка відноситься саме до таких девайсів. Вироби з силікону приємні на дотик, швидко нагріваються до температури тіла і мають гарну гнучкість. Вони безпечні, оскільки не містять шкідливих речовин та гіпоалергенні. Силіконові пробки будуть гарним вибором для початківців та тих, хто вже має досвід, надаючи певну свободу дій.

Виробник Lola Toys
Діаметр 26
Довжина 85
Тип вібратора Анальний
Тип інтимної іграшки Анальний корок
Країна виробник Китай
Функція вібрації Ні
Водостійкість Ні
Колір Сірий
Матеріал Силікон
Стать Унісекс
Категорія сексшопу Анальні пробки без вібрації
Залишіть свій відгук на Анальний плаг чорний Spice it up Starter-Dark Grey напишіть відгук
Супутні товари
Анальні пробки без вібрації