38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Ерекційне кільце з вібрацією і масажем клітора Butterfly wings універсального розміру

Ерекційне кільце з вібрацією і масажем клітора Butterfly wings універсального розміру

Артикул 578118
129 грн
123 грн
Немає в наявності

Ерекційне кільце з вібрацією та масажем клітора Butterfly wings універсального розміру

Зачаровуюче ерекційне кільце Butterfly Wings від бренду You2Toys. Спеціально розроблене пристрій, яке не тільки допоможе продовжити ерекцію, але й принесе неймовірне задоволення вашому партнеру завдяки функції вібрації та масажу клітора. Матеріали виготовлення - комбінований термопластичний еластомер приємний на дотик, безпечний для шкіри і гіпоалергенний. Рожевий колір іграшки додає вишуканості та чуттєвості.

Інструкція застосування

Перед використанням підключить систему вібрації. Потім обережно одягнете кільцо на основу стояка так, щоб пелюстки метелика були спрямовані вгору. Увімкніть режим вібрації для додаткової стимуляції.

Догляд за насадкою

Для тривалого збереження працездатності вашого пристрою очистіть його після кожного використання. Використовуйте м'який, не містить алкоголю і без абразивних домішок засоби для чищення.

Переваги

  • Бренд - You2Toys: відомий виробник інтим-іграшок, гарантуючий якість та безпеку своєї продукції;
  • Країна виробник - Німеччина: товар відрізняється високою якістю виконання, завдяки строгому контролю на кожному етапі виробництва;
  • Матеріал - Комбінований, Термопластичний еластомер: універсальне рішення, що забезпечує комфорт у використанні та довговічність виробу;
  • Діаметр - 25: підходить для більшості чоловіків завдяки універсальному розміру;
  • Колір - Рожевий: приємний відтінок додає іграшці чарівності та робить її більш спокусливою.

Готові спробувати щось нове, захоплююче та повністю розкрити свій еротичний потенціал? Ерекційне кільце Butterfly Wings чекає на вас на сторінках нашого інтернет-магазину TALLA! Також пропонуємо Вам ознайомитися з багатим асортиментом категорії - Віброкольца для пеніса.



Ерекційне віброкільце з вібратором створено для того, щоб змінити відчуття обох партнерів. Обмежуючи відтік крові, воно робить чоловіка вправним коханцем, пролонгує статевий акт, а жінка отримує всі шанси на незабутній оргазм. Віброкільце робить процес ще приємнішим, одночасно стимулюючи стовбур статевого члена та ерогенні зони у жінки. Навіть при мінімальній активності чоловіка зберігається висока інтенсивність стимуляції, що підвищує якість інтимних відносин, відкриває нові можливості в сексі.

Виробник You2Toys
Діаметр 25
Ширина 45
Режим роботи Вібрація
Тип інтимної іграшки Ерекційне кільце
Матеріал Комбінований, Термопластичний еластомер
Тип вібратора Комбінований
Країна виробник Німеччина
Колір Рожевий
Стать Унісекс
Категорія сексшопу Ерекційні віброкільця на член
Залишіть свій відгук на Ерекційне кільце з вібрацією і масажем клітора Butterfly wings універсального розміру напишіть відгук
Ерекційні віброкільця на член