38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Вібратор-кролик смарт Rabbit Nova 2 We-Vibe

Вібратор-кролик смарт Rabbit Nova 2 We-Vibe

Артикул 603959
5 600 грн
Немає в наявності

Головною особливістю оновленого вібратора Rabbit Nova 2, став гнеться ствол!

Цього разу команда розробників ві-вайб вбудували шарнір в стовбур іграшки, щоб вагінальний відросток можна було легко згинати і налаштовувати під потрібний кут, тим самим отримуючи ідеальну стимуляцію точки G!

Шарнір фіксується в потрібному положенні і не змінює свого кута, поки ви самі його не зміните.

У кліторальному відростку і стовбурі розташовані 2 моторчика, що виробляють по 10 режимів вібрації. Моторчиками можна керувати за допомогою кнопок на корпусі, збільшувати інтенсивність вібрації, змінювати режими, а також перемикати роботу моторів (включати окремо кліторальний або вагінальний відросток, або обидва мотори разом).

У We-Vibe Nova 2 присутня можливість управління зі смартфона. Встановіть безкоштовний додаток "We-Connect" і керуйте smart-іграшкою на будь-якій відстані, навіть через континенти, перемикайте режими або створюйте власні режими вібрації.

Завдяки ергономічній формі іграшка відмінно лягає в руку і нею легко управляти. Вібратор покритий медичним силіконом, що гарантує його безпеку і герметичність, і дозволяє брати з собою для ігор в душі або ванній.

Вібратор-кролик Nova 2 We-Vibe

  • Відмінно підійде, як перша інтимна іграшка
  • Гнеться стовбур і кліторальний відросток
  • Унікальна і ергономічна форма
  • 10 режимів вібрації
  • Окремо керовані моторчики
  • Можливість віддаленого управління через смартфон
  • Зарядка за допомогою магнітного USB кабелю
  • Індикатор низького заряду батареї
  • 90 хвилин для повної зарядки і до 120 хв безперервної гри
  • Функція блокування травел-лок

100% водонепроникний вібратор

Матеріал: медичний силікон.
Не містить латексу фталатів

Розмір:
Загальна довжина: 21,7 см.
Вставна довжина: 8 см
Діаметр вагінального відростка: 3,9 см
Діаметр кліторального відростка: 2,8 см

Виробник: We-Vibe Канада



Технології, що інтегруються в секс-гаджети, роблять їх більш ефективними та універсальними, і вібростимулятори на керуванні є яскравим прикладом. Це не тільки можливість повного контролю над пристроєм зі свого мобільного, а й розширений набір функцій, що надає програмне забезпечення. Завдяки цьому секс-гаджет набуває індивідуальних рис і легше адаптується під потреби користувачів.

Незважаючи на унікальні можливості смарт-гаджетів, звичайні вібратори силікон анітрохи не втратили своєї актуальності. Їхня основна перевага – гіпоалергенність та реалістичність відчуттів. При виготовленні інтимних іграшок використовують чистий силікон, що не містить домішок, тому вони абсолютно безпечні для здоров'я. Силікон швидко нагрівається до температури тіла, тактильно дуже приємний, що гарантує реалістичність відчуттів під час стимуляції.

Смарт вібратори We-Vibe підкорюють користувачів своїми додатковими можливостями та тим, що завдяки зникає таке поняття як «простір». Якщо ви хочете зберегти всі ті переваги, які характерні для девайсів цього бренду, але вам не потрібні смарт-функції, рекомендуємо звернути увагу на звичайні we vibe вібратори . Безконтактні та з пультом ДК, кліторальні та для пар – в асортименті бренду є пристрої для кожного та для будь-якої ситуації.

Виробник We-Vibe
Кількість швидкостей вібрації 10
Діаметр 39
Довжина 80
Колір Бордовий
Тип інтимної іграшки Вібратор
Режим роботи Вібрація
Стать Жіночий
Країна виробник Канада
Матеріал Комбінований, Силікон
Тип вібратора Комбінований
Водостійкість Так
Категорія сексшопу Смарт вібратори
Залишіть свій відгук на Вібратор-кролик смарт Rabbit Nova 2 We-Vibe напишіть відгук
Супутні товари
Смарт вібратори