38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Вакуумний вібратор-стимулятор для клітора і точки G малинового кольору Womanizer Duo Womanizer

Вакуумний вібратор-стимулятор для клітора і точки G малинового кольору Womanizer Duo Womanizer

Артикул 606424
Колір: Малиновий
7 800 грн
Немає в наявності

Womanizer DUO - це інноваційна секс-іграшка для вимогливих жінок, які люблять секс-іграшки і вже знайомі з брендом Womanizer, а тепер шукають щось дійсно особливе.

Технологія Pleasure Air™
Запатентована технологія Pleasure Air стимулює ваш клітор, не торкаючись його. Приємне посмоктування і легкі масажні, повітряні хвилі призводять до феноменальних оргазмів. Ви отримуєте оргазм за лічені секунди або хвилини, або години. Вибір за вами.

Контроль обох моторчиків
За допомогою DUO ви можете індивідуально управляти стимулятором клітора Pleasure Air ™ і вібрацією G-spot для максимально індивідуального підстроювання іграшки.

Нескінченне задоволення
Вуманайзер Дуо пропонує 12 рівнів інтенсивності стимуляції клітора і точки G.
Незалежно від того, чи любите ви супер м'який або надпотужний режим, або десь між ними-ваш наступний оргазм чекає вас з натисканням кнопки.

Інноваційний дизайн
Ергономічний дизайн DUO відповідає анатомічній формі і вигинів вашого тіла, - використання завжди легке і комфортне.

  • Інноваційний вібратор-стимулятор womanizer DUO
  • Колір: малиновий
  • Анатомічний дизайн
  • Запатентована технологія Pleasure Air™
  • Контроль обох моторчиків
  • 12 рівнів інтенсивності стимуляції кліторального стимулятора
  • 12 рівнів інтенсивності і режимів вібрації відростка для зони G
  • В комплекті змінна головка меншого розміру для кліторальної частини

100% водонепроникний

Довжина: 20,3 см
Діаметр занурювальної частини: 3,5 см



Стимуляція клітора стає інтенсивною та ніжною одночасно, якщо ви використовуєте вакуумний стимулятор . Цього домагаються завдяки відсутності контакту з головною ерогенною зоною на тілі жінки, а надлишковий тиск у поєднанні з вібраціями, що змінюються, створюють умови для швидкого і потужного оргазму, збільшуючи потік крові, що циркулює в цій зоні. Щоб підвищити ефективність стимуляції, достатньо вибрати один із швидкісних режимів або встановлені налаштування.

Безконтактна стимуляція має свої незаперечні переваги, але в деяких випадках, щоб досягти оргазму, знадобиться більш інтенсивний прямий вплив. Для цього підійдуть класичні стимулятори для клітора . Широкий модельний ряд дозволяє підібрати ідеальну для ваших потреб іграшку. Потужний вібромотор, набір програм стимуляції, функція налаштування інтенсивності та віддаленого керування дозволяють підібрати модель, яка буде вашим надійним провідником до оргазму.

Поява безконтактних стимуляторів – прогрес у секс-індустрії. Однак це практично не вплинуло на популярність класичних інтимних гаджетів. Серед них стимулятори для вагіни , які надають жінці можливість випробувати відчуття, максимально наближені до реальних, що виникають під час близькості з чоловіком. Цим ніколи не можна пересититися, тим більше, що виробники пропонують вібратори різних розмірів, реалістичні і не дуже, з можливістю керування безпосередньо з пульта на іграшці або віддалено пультом дистанційного керування або з програми на смартфоні.

Інноваційне рішення, яке використовується у вакуумних вібраторах, не єдине, що може запропонувати секс-індустрія. Домогтися яскравого оргазму можна одночасною стимуляцією кількох ерогенних зон. Для цього використовуються девайси стимулятор кролик , які забезпечують інтенсивний масаж чутливих зон в області вагінального отвору і приділяють увагу головній ерогенній зоні на тілі жінки – клітору.

Виробник Womanizer
Кількість швидкостей вібрації 12
Довжина 203
Діаметр 22
Ширина 35
Тип інтимної іграшки Вібратор
Режим роботи Вібрація
Стать Жіночий
Тип вібратора Комбінований
Матеріал Комбінований, Силікон
Колір Малиновий
Країна виробник Німеччина
Водостійкість Так
Категорія сексшопу Вакуумні вібратори
Залишіть свій відгук на Вакуумний вібратор-стимулятор для клітора і точки G малинового кольору Womanizer Duo Womanizer напишіть відгук
Вакуумні вібратори