38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Гель лубрикант на водній основі Just Glide 20 мл

Гель лубрикант на водній основі Just Glide 20 мл

Артикул 610194
Об'єм (мл): 20
71 грн
67 грн

Гель-лубрикант на водній основі Just Glide 20 мл

Представляємо вашій увазі однозначного лідера серед інтимних гелів - Гель-лубрикант на водній основі від бренду Just Glide. Ця неймовірно зволожуюча формула створена для забезпечення максимального комфорту та тривалого ковзання. Ідеально підходить для щоденного використання, попередньої гри та підвищення еротичного задоволення. Має оптимальний рН-баланс, надає приємні відчуття і не викликає подразнень. Унікальна водна формула робить його безпечним для використання з презервативами.

Склад

Aqua, Alcohol Denat., Sorbitol, Hydroxyethylcellulose, Sodium Benzoate, Sodium Lactate, Citric Acid.

Переваги

  • Бренд Just Glide: Just Glide - це провідний бренд з виробництва високоякісних лубрикантів з натуральними інгредієнтами
  • Країна виробник Німеччина: Кожен продукт виробляється в Німеччині та відповідає найвищим стандартам якості
  • Об'єм (мл) - 20: Маленька упаковка об'ємом 20 мл, яку легко можна зберігати в сумці або гаманці
  • Основа Водна: Забезпечує тривале ковзання і легко змивається водою. Сумісний з усіма видами презервативів
  • Ефект - Зволоження: Ідеально підходить для підвищення природного зволоження...

Застосування

Нанести невелику кількість гелю на вказівний палець і перевести його на бажані ділянки тіла. Продукт ідеально підходить для використання як з презервативами, так і без.

Порадуйте свого партнера відчуттям приємного ковзання! Придбайте гель-лубрикант на водній основі Just Glide вже зараз в інтернет-магазині інтимних товарів TALLA. Більше того, пропонуємо ознайомитися з усім асортиментом Категорії - Оральні змащувачі.



Інтимні гелі для вагінального сексу збалансовані за складом. Їхнє основне завдання – комфорт та безпека під час статевих зносин, але не менш важливо зберегти мікрофлору у піхві. Тому вагінальні лубриканти найчастіше не є взаємозамінними з іншими типами лубрикантів. Крім цього, вони повинні бути сумісні з латексними виробами та іграшками, які застосовуються на етапі прелюдії або під час статевого акту.

Інтимні гелі на водній основі – одна з найбільших категорій лубрикантів, популярність яких обумовлена ​​їх універсальністю. Вони використовуються не тільки як вагінальні мастила, а й засоби для анального проникнення, орального сексу, для стимуляції інтимними іграшками. Такі лубриканти не містять речовин, що викликають алергічні реакції, безпечні для шкіри та секс-іграшок.

Виробник Just Glide
Об'єм (мл) 20
Довжина 200
Основа Водна
Стать Жіночий
Додатковий ефект Зволоження
Країна виробник Німеччина
Категорія сексшопу Вагінальні лубриканти для сексу
Залишіть свій відгук на Гель лубрикант на водній основі Just Glide 20 мл напишіть відгук
Супутні товари
Вагінальні лубриканти для сексу