38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Гель лубрикант на водній основі Just Glide 50 мл

Гель лубрикант на водній основі Just Glide 50 мл

Артикул 623911
Об'єм (мл): 50
144 грн
137 грн

Гель змазка на водній основі Just Glide 50 мл

Just Glide - це німецький бренд, що представляє високоякісні змащування для інтимної близькості. Гель-змазка на водній основі має чудові властивості ковзання та зволоження, створюючи комфортні відчуття під час інтимних моментів. Препарат гіпоалергенний, безпечний для застосування з презервативами та секс-іграшками будь-якого типу. Об'єм 50 мл ідеально підходить як для домашнього використання, так і для подорожей.

Склад

Aqua, Alcohol Denat., Sorbitol, Hydroxyethylcellulose, Sodium Benzoate, Citric Acid.

Переваги

  • Бренд - Just Glide: Репутація цього виробника гарантує високу якість всіх продуктів лінійки.
  • Країна виробник - Німеччина: Відома своїм суворим контролем якості продукції.
  • Об'єм (мл) - 50: Оптимальна кількість змащування для довгої та приємної інтимної близькості.
  • Основа - Водна: Гель на водній основі легко змивається, не залишає плям та безпечний при використанні з презервативами та іграшками.
  • Ефект - Зволоження: Максимізує комфорт та задоволення від контакту, запобігаючи подразненню та появі неприємних відчуттів.

Застосування

Нанесіть достатню кількість гелю на бажані зони. Продукт сумісний з усіма типами презервативів та іграшок для дорослих. Після використання мити лише водою.

Шукаєте довгоочікуваний комфорт та максимальне задоволення від свого інтимного життя? Тоді гель-змазка Just Glide - саме те, що потрібно! Замовити його можна швидко, анонімно та без переплати в інтернет-магазині інтимних товарів TALLA. А якщо ви хочете більше вибору - обов'язково ознайомтеся з асортиментом категорії "Змащування на водній основі".



Використовуйте водні гелі для інтиму з будь-якими інтимними іграшками без побоювання пошкодити їх. Ваш одяг та білизна також будуть у безпеці, а змити залишки лубриканта можна простою водою. Більше 95% у складі змащення – це вода. Мінімальна кількість додаткових інгредієнтів робить їх гіпоалергенними. Змазки швидко висихають, тому не завжди підходять для тих випадків, коли необхідне тривале зволоження, але за універсальністю вони не знають собі рівних.

Лубриканти на водній основі завоювали популярність завдяки своїм універсальним властивостям. Вони використовуються для вагінального, анального сексу під час стимуляції іграшками. В якості експерименту ми пропонуємо протестувати й інші інтимні мастила для анального сексу , наприклад, силіконові, з вираженим зволожуючим ефектом і пролонгованою дією. Вони розроблені спеціально для проникнення в важкодоступні місця.

Виробник Just Glide
Об'єм (мл) 50
Основа Водна
Стать Жіночий
Додатковий ефект Зволоження
Країна виробник Німеччина
Категорія сексшопу Лубриканти на водній основі
Залишіть свій відгук на Гель лубрикант на водній основі Just Glide 50 мл напишіть відгук
Супутні товари
Лубриканти на водній основі