38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Вагінальний гель-лубрикант EROS Aqua 50 ml

Вагінальний гель-лубрикант EROS Aqua 50 ml

Артикул 615110
Об'єм (мл): 50
216 грн
206 грн
Немає в наявності

Вагінальний гель-змазка EROS Aqua 50 мл

Опис: EROS Aqua - це чудовий гель-змазка, створений відомим німецьким брендом Eros. Надзвичайно тривалий час забезпечує ковзання та зволоження завдяки своїй високій концентрації. Ідеально підходить для чутливої шкіри, оскільки основою цього продукту є вода. Об'єм цього змазки складає 50 мл, що достатньо для тривалого використання. Гель не залишає плям і легко змивається водою.

Склад:

Water (Aqua), Glycerin, Ethoxydiglycol, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Hydroxyethylcellulose, Citric Acid Propylene Glycol Benzyl Alcohol Methylchloroisothiazolinone Methylisothiazolinone.

Переваги:

  • Бренд: Еros - один з найнадійніших та авторитетних виробників інтимної косметики.
  • Країна виробник: Німеччина - символ якості та безпеки.
  • Об'єм: 50 мл - оптимальний об'єм для тривалого використання.
  • Основа продукту: водна - сприятлива для чутливої шкіри, не викликає подразнень та легко змивається.
  • Ефекти від застосування: розслаблення м'язів та зволоження - сприяє більш комфортним та гладким відчуттям.

Застосування:

Нанесіть невелику кількість гелю на бажану область. Для досягнення максимального ефекту рекомендується наносити гель безпосередньо перед контактом. Що може бути краще, ніж довіряти такому важливому аспекту вашого інтимного життя перевіреному часом бренду? Впевнені,- лише TALLA. Заходьте до нас і обирайте Вагінальний гель-змазка EROS Aqua 50 мл або будь-який інший товар з категорії "Вагінальні змазки". Дбайте про свою інтимну зону правильно!

Змазки для вагінального сексу збалансовані за складом. Їхнє основне завдання – комфорт та безпека під час статевих зносин, але не менш важливо зберегти мікрофлору у піхві. Тому вагінальні лубриканти найчастіше не є взаємозамінними з іншими типами лубрикантів. Крім цього, вони повинні бути сумісні з латексними виробами та іграшками, які застосовуються на етапі прелюдії або під час статевого акту.

Водні лубриканти – одна з найбільших категорій лубрикантів, популярність яких обумовлена ​​їх універсальністю. Вони використовуються не тільки як вагінальні мастила, а й засоби для анального проникнення, орального сексу, для стимуляції інтимними іграшками. Такі лубриканти не містять речовин, що викликають алергічні реакції, безпечні для шкіри та секс-іграшок.

Виробник Eros
Об'єм (мл) 50
Смак Без смаку і запаху
Основа Водна
Додатковий ефект Зволоження, Розслаблення м'язів
Країна виробник Німеччина
Категорія сексшопу Вагінальні лубриканти для сексу
Залишіть свій відгук на Вагінальний гель-лубрикант EROS Aqua 50 ml напишіть відгук
Супутні товари
Вагінальні лубриканти для сексу