38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Лубрикант вагінальний тонізуючий на водній основі Femintimate Gel Vaginal Tonificante 30 мл

Лубрикант вагінальний тонізуючий на водній основі Femintimate Gel Vaginal Tonificante 30 мл

Артикул 620046
609 грн
578 грн

Лубрикант вагінальний тонізуючий на водній основі Femintimate Gel Vaginal Tonificante 30 мл

Опис: Femintimate Gel Vaginal Tonificante - це ідеальне рішення для жінок, які прагнуть до природності та комфорту. Завдяки своєму унікальному складу, гель забезпечує оптимальне зволоження та підсилює відчуття під час інтимного близькості. Його легка, нежирна текстура швидко проникає по всій поверхні та підсилює природну текучість організму. Насолоджуйтеся свіжим, чистим відчуттям без липкого або брудного післясмаку!

Склад

Aqua (Water), Glycerin, Propylene Glycol, Hydroxyethylcellulose, Phenoxyethanol, Allantoin.

Переваги

  • Бренд: Femintimate - високоякісний іспанський бренд з уже зарекомендувавшою себе продукцією.
  • Країна виробник: Іспанія - країна з високим стандартом виробництва товарів для здоров'я та косметичних продуктів.
  • Об'єм: 30 мл ‒ оптимальний об'єм для тестування продукту та його подальшого використання.
  • Основа: Водна – перевага такої основи у природності, безпеці, легкості та нежирності при використанні.
  • Ефект: Зволоження - змащення забезпечує необхідний рівень комфорту та позбавляє від сухості та подразнення в інтимних зонах.

Застосування

Невелику кількість гелю нанести на інтимні зони або на предмети інтимного використання. Дайте вашому життю нові відчуття з Femintimate Gel Vaginal Tonificante! Якщо ви хочете покращити якість свого інтимного життя, то цей товар точно для вас. Відвідайте інтернет-магазин TALLA, щоб придбати даний продукт. А також пропонуємо вам заглибитися в асортимент Категорії - Змащування на водній основі.

Використовуйте водні змазки з будь-якими інтимними іграшками без побоювання пошкодити їх. Ваш одяг та білизна також будуть у безпеці, а змити залишки лубриканта можна простою водою. Більше 95% у складі змащення – це вода. Мінімальна кількість додаткових інгредієнтів робить їх гіпоалергенними. Змазки швидко висихають, тому не завжди підходять для тих випадків, коли необхідне тривале зволоження, але за універсальністю вони не знають собі рівних.

Таким же обов'язковим елементом інтиму, як мастила на водній основі, стають засоби, що розширюють наші можливості у сексі. Наприклад, спрей для горлового міньєту, який перетворює на реальність мрію багатьох чоловіків про глибокий мінет. Секрет цього засобу у компонентах, що перешкоджають появі блювотного рефлексу. Крім цього, вони містять ароматичні та смакові добавки – ваш секс набуває смаку і запаху.

Виробник Femintimate
Об'єм (мл) 30
Країна виробник Іспанія
Основа Водна
Форма випуску Гель
Стать Жіночий
Додатковий ефект Зволоження
Категорія сексшопу Лубриканти на водній основі
Залишіть свій відгук на Лубрикант вагінальний тонізуючий на водній основі Femintimate Gel Vaginal Tonificante 30 мл напишіть відгук
Супутні товари
Лубриканти на водній основі