38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Вибропуля Rose Gold Halo So Divine

Вибропуля Rose Gold Halo So Divine

Артикул 620397
470 грн
Немає в наявності

Стильна вібропуля So Divine в гламурному кольорі під Рожеве золото зовні і з однією, але досить інтенсивною вібрацією всередині, безсумнівно приведе вас в захват не тільки від свого виду, а ще й від відчуттів під час гри.

Загострений кінчик вібропулі спеціально розроблений для точкової стимуляції клітора, а гладке покриття з 100% безпечного пластика забезпечить приємний контакт зі шкірою.

Потужна і мініатюрна, розміром всього 7,6 см, вібропуля поміститися в будь-яку сумочку або косметичку і буде завжди під рукою, коли вам знадобиться швидка, але інтенсивна розрядка.

Крім стимуляції клітора, вібропуля відмінно підійде, і як перша секс іграшка для пари, адже нею можна стимулювати практично будь-яку ерогенну зону: шию, ключиці, соски, низ живота, внутрішню сторону стегон, мошонку, промежину і область навколо ануса.

Перед першим і після кожного використання вібропулю важливо помити під проточною водою і обробити антибактеріальним спреєм.

Як користуватися вибропулей So Divine Rose Gold Halo

  1. Відкрутіть ковпачок і зніміть внутрішній червоний диск, потім щільно закрутіть кришку.
  2. Змастіть лубрикантом і направте "нетерплячий" кінчик вібропулі до чутливих нервових закінчень клітора.
  3. Включається і вимикається вібропуля коротким натисканням на кнопку.

Вибропуля So Divine Rose Gold Halo

  • Колір: рожеве золото
  • 1 потужна швидкість вібрації
  • Загострений кінчик для цілеспрямованої стимуляції клітора
  • Компактний розмір, поміститься навіть в найменшу сумочку або косметичку
  • Гладкий корпус

100% водонепроникна вібропуля

Довжина: 7,6 см
Діаметр: 1,5 см

Матеріал: АБС пластик
Не містить латексу і фталатів

Зарядка: живлення від 3х батарейок LR44 (входять в комплект)

Виробник: So Divine, Великобританія



Незважаючи на розміри, у питаннях функціональності вібратори вібропульки нічим не поступаються повнорозмірним вібраторам. Серед їх основних переваг: невеликі габарити, потужний вібродвигун, можливість дистанційного керування. Іншими словами, ця секс-іграшка може бути завжди з вами, без ризику бути виявленою та ідентифікованою іншими. Її потужності вистачить для швидкого та інтенсивного оргазму, а віддалене управління додасть до ваших інтимних ігор пікантних ситуацій.

Вібропулі належать до категорії компактних та універсальних стимуляторів, які можуть застосовуватися для впливу на будь-які чутливі ділянки на тілі чоловіка та жінки. Ще більш універсальні характеристики мають вібропальці . Окрім мініатюрності, іграшки мають ще одну важливу гідність – вони звільняють руки. Ви продовжуєте здійснювати звичні дії, але вже з потужною підтримкою стимулятора.

Від того, наскільки унікальним буде кожен момент, залежать враження від сексу. Якщо його не роблять особливим вібропулі, зверніть увагу на не менш універсальні стимулятори вібратор кролик . Їхня особливість у тому, що вони впливають на кілька ерогенних зон одночасно. Це робить відчуття яскравими та неповторними, підвищуючи інтенсивність оргазмів та роблячи їх неминучими.

Вібропулі – універсальний секс-гаджет, який підходить для стимуляції будь-яких ерогенних зон. Його універсальність позбавляє секс-іграшку тих унікальних характеристик, які мають стимулятори для клітора , дозволяючи приділити головній ерогенній зоні особливу увагу. Кліторальні девайси різноманітні, але матеріали та технології, які у них використані, гарантують індивідуальний підхід у кожному окремому випадку.

Рівень розвитку секс-індустрії практично не залишає шансів на те, що у вашому житті рано чи пізно не з'являться секс іграшки для жінок . У вас з'являється шанс досконало вивчити свою сексуальність, щоб ваше інтимне життя ніколи не стало нудним. На зміну віброкуль прийдуть інші іграшки, які допоможуть відкрити нові чутливі зони на вашому тілі, розширити межі задоволення в інтимному житті.

Виробник So Divine
Кількість швидкостей вібрації 1
Діаметр 15
Довжина 76
Тип інтимної іграшки Вібратор
Режим роботи Вібрація
Країна виробник Великобританія
Стать Жіночий
Колір Золотистий
Тип вібратора Кліторальний
Матеріал Пластик, Силікон
Водостійкість Так
Категорія сексшопу Вибропули
Залишіть свій відгук на Вибропуля Rose Gold Halo So Divine напишіть відгук
Супутні товари
Вибропули