38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Вибропуля Lotta Love So Divine

Вибропуля Lotta Love So Divine

Артикул 620922
599 грн

Шовковисто-гладка вібропуля So Divine зі стриманим дизайном зовні і неймовірно потужними, рвуться на волю вібраціями безсумнівно приведе вас у захват.

Загострений кінчик вібропулі спеціально розроблений для точкової стимуляції клітора, а гладке покриття з 100% безпечного поліуретану забезпечить приємний контакт зі шкірою.

Незважаючи на свій компактний розмір, всього 8 см, вібропуля володіє 7 режимами і 3 швидкостями вібрацій. Починаючи з делікатного подражнивания і закінчуючи сильним і потужним фіналом, приготуйтеся до абсолютно нового виду оргазму з цієї інтимної іграшкою.

Крім стимуляції клітора, вібропуля відмінно підійде, і як перша секс іграшка для пари, адже нею можна стимулювати практично будь-яку ерогенну зону: шию, ключиці, соски, низ живота, внутрішню сторону стегон, мошонку, промежину і область навколо ануса.

Перед першим і після кожного використання вібропулю важливо помити під проточною водою і обробити антибактеріальним спреєм.

Як користуватися вибропулей So Divine Afternoon Delight

  • Відкрутіть ковпачок і зніміть внутрішній червоний диск, потім щільно закрутіть кришку.
  • Змастіть лубрикантом і направте "нетерплячий" кінчик вібропулі до чутливих нервових закінчень клітора.
  • Чергуйте різні швидкості і режими вібрацій, щоб досягти одного приголомшливого оргазму за іншим.
  • Для виключення іграшки затисніть кнопку і утримуйте протягом декількох секунд.

Вибропуля So Divine Afternoon Delight

  • 7 режимів і 3 швидкості вібрацій
  • Загострений кінчик для цілеспрямованої стимуляції клітора
  • Компактний розмір, поміститься навіть в найменшу сумочку або косметичку
  • Гладке поліуретанове покриття

100% водонепроникна вібропуля

Довжина: 8 см

Матеріал: АБС пластик, покриття з поліуретану
100% безпечний для тіла матеріал. Не містить латексу і фталатів

Зарядка: живлення від 3х батарейок LR44 (входять в комплект)

Виробник: So Divine, Великобританія



Незважаючи на розміри, у питаннях функціональності стимулятори вібропулі нічим не поступаються повнорозмірним вібраторам. Серед їх основних переваг: невеликі габарити, потужний вібродвигун, можливість дистанційного керування. Іншими словами, ця секс-іграшка може бути завжди з вами, без ризику бути виявленою та ідентифікованою іншими. Її потужності вистачить для швидкого та інтенсивного оргазму, а віддалене управління додасть до ваших інтимних ігор пікантних ситуацій.

Якою б ідеальною не була ваша віброкуля, завжди варто спробувати щось нове. Оригінальні відчуття здатні подарувати вібратори пульсатори , в яких для стимуляції використовуються не звичні вібрації, а пульсації, які більше схожі на рухи партнера під час статевого акту. Регулюючи їх інтенсивність та амплітуду, ви зможете досягти відчуттів, які найшвидше приведуть вас до кульмінації.

Від того, наскільки унікальним буде кожен момент, залежать враження від сексу. Якщо його не роблять особливим вібропулі, зверніть увагу на не менш універсальні стимулятори вібратори зайчик . Їхня особливість у тому, що вони впливають на кілька ерогенних зон одночасно. Це робить відчуття яскравими та неповторними, підвищуючи інтенсивність оргазмів та роблячи їх неминучими.

Вібропулі – універсальний секс-гаджет, який підходить для стимуляції будь-яких ерогенних зон. Його універсальність позбавляє секс-іграшку тих унікальних характеристик, які мають кліторальні стимулятори , дозволяючи приділити головній ерогенній зоні особливу увагу. Кліторальні девайси різноманітні, але матеріали та технології, які у них використані, гарантують індивідуальний підхід у кожному окремому випадку.

Рівень розвитку секс-індустрії практично не залишає шансів на те, що у вашому житті рано чи пізно не з'являться жіночі секс іграшки . У вас з'являється шанс досконало вивчити свою сексуальність, щоб ваше інтимне життя ніколи не стало нудним. На зміну віброкуль прийдуть інші іграшки, які допоможуть відкрити нові чутливі зони на вашому тілі, розширити межі задоволення в інтимному житті.

Виробник So Divine
Діаметр 20
Кількість швидкостей вібрації 3
Довжина 80
Тип інтимної іграшки Вібратор
Режим роботи Вібрація
Країна виробник Великобританія
Стать Жіночий
Тип вібратора Кліторальний
Матеріал Пластик, Силікон
Водостійкість Так
Колір Чорний
Категорія сексшопу Вибропули
Залишіть свій відгук на Вибропуля Lotta Love So Divine напишіть відгук
Супутні товари
Вибропули