38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Їстівний лубрикант зі смаком полуниці So Divine

Їстівний лубрикант зі смаком полуниці So Divine

Артикул 621073
Смак: Полуниця
399 грн
Немає в наявності

Їстівний лубрикант зі смаком полуниці So Divine

Забудьте про сухість та дискомфорт. Це чудове рішення для тих, хто бажає додати різноманіття в своє інтимне життя. Бренд «So Divine» представляє унікальний продукт - їстівний лубрикант зі смаком полуниці. Апетитний аромат сприяє збудженню, а щедра консистенція забезпечує тривале зволоження. Тепер кохання стане ще яскравішим та насиченішим!

Склад

Aqua, Monopropylene Glycol BP, Aroma, Hydroxyethyl Cellulose N.F., Sucralose, Potassium Sorbate, Citric Acid.

Переваги

  • Бренд: "So Divine" вже зарекомендував себе на ринку інтимних товарів як виробник високоякісного продукту.
  • Країна виробництва: Велика Британія – це гарантія високої якості кожного компонента.
  • Об'єм: 100 мл – оптимальна кількість для тривалого використання.
  • Основа: Водяна – робить цей лубрикант безпечним для чутливої шкіри.
  • Ефект: Збуджуючий, зволоження – продукт забезпечує приємну та гладку текстуру, що дозволяє отримати максимальне задоволення від близькості без дискомфорту.
  • Смак: Полуниця – дозволяє насолоджуватися фруктовими нотами, надаючи новий акцент в інтимні моменти.

Застосування

Невелику кількість лубриканта потрібно нанести на бажану зону. Підходить для використання з іграшками з будь-якого матеріалу та презервативами.

Не пропустіть можливість підняти своє інтимне життя на нову висоту з Їстівним лубрикантом зі смаком полуниці So Divine. TALLA- ваш надійний провайдер товарів для догляду за вашою пристрастю та комфортом. Також пропонуємо ознайомитися з широким асортиментом "Оральних мазок".



Смак та аромат – додаткові стимули зайнятися оральним сексом. Початківцям оральні інтимні гелі   допомагають стати сміливішими, а тим, хто має досвід – доповнити гаму відчуттів новими смаками та ароматами. Мастила вирішують проблему з недостатньою кількістю слини, яка є важливим фактором комфорту для чоловіка та жінки під час оральних ласок. Вони можуть використовуватися для ласок будь-яких інших частин тіла, перетворюючи інтимну гру на феєрію почуттів та вражень.

У оральних лубрикантів просте завдання – зробити секс більш комфортним та емоційним. Для цього в мастила можуть додаватися спеціальні компоненти, які зроблять оральний секс глибшим, але найголовніше - надають йому смаку та запаху. Так ми не тільки маскуємо неприємні смаки та запахи природних секретів, а й асоціюємо секс із чимось неймовірно приємним. Найкраще з цим справляються лубриканти зі смаком полуниці , які хочеться застосовувати за призначенням ще частіше.

Лубриканти на воді вже давно стали стандартом у секс-індустрії, що пояснюється їхньою універсальністю. Їх застосування як оральні мастила є кращою рекламою безпеки, а фізичні характеристики гарантують безпечний і приємний секс. Їх легко видалити з одягу та білизни, вони рідко викликають алергію та роздратування, сумісні з іграшками з будь-яких матеріалів.

Мультифункціональність мастил робить їх більш універсальними і збуджуючий ефект є одним із найпопулярніших додаткових ефектів. Лубриканти для збудження – це широка гама засобів, які застосовуються у будь-яких сферах інтимного життя. Своє завдання вони виконують добре, роблячи секс гарячим, емоційнішим, підвищуючи локальну чутливість ерогенних зон. Натомість стає іншим і оргазм.

Лубриканти – кращі соратники, якщо ви прагнете комфортного та безпечного сексу. Якщо оральні мастила, перш за все, роблять його приємним або екстремальнішим, то гелі змащення зволожуючі  сексу для інших видів сексу - просто незамінні. Вони не тільки захищають від мікротравм, покращують сенсорну чутливість, а й дозволяють втілювати в життя найнезвичайніші інтимні ідеї.

Виробник So Divine
Об'єм (мл) 100
Країна виробник Великобританія
Основа Водна
Додатковий ефект Збудливий, Зволоження
Смак Полуниця
Категорія сексшопу Лубриканти для орального сексу
Залишіть свій відгук на Їстівний лубрикант зі смаком полуниці So Divine напишіть відгук
Супутні товари
Лубриканти для орального сексу