38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Веганський органічний анальний лубрикант на водній основі Just Glide Bio Anal 200 мл

Веганський органічний анальний лубрикант на водній основі Just Glide Bio Anal 200 мл

Артикул 624950
Об'єм (мл): 200
474 грн
451 грн

Веганська органічна анальна змащувальна рідина на водній основі Just Glide Bio Anal 200 мл

Тільки натуральні інгредієнти та унікальний склад зроблять ваше інтимне життя більш безпечним та приємним! "Just Glide Bio Anal" - це веганська органічна анальна змащувальна рідина на водній основі високої якості. Вона має чудове ковзання та тривалу дію. Продукт не має запаху, кольору або смаку, що дозволяє зберегти природне відчуття тіла. Об'єм 200 мл забезпечує тривале використання. Виробництво Німеччина гарантує високу якість продукту.

Склад

Aqua (Water), Alcohol Denat., Glycerin, Sorbitol, Hydroxyethylcellulose, Sodium Benzoate, Propylene Glycol, Citric Acid, Sodium Hyaluronate.

Переваги

  • Бренд Just Glide - відомий виробник широкого спектру товарів, які використовуються поза спальнею, завжди пропонує високу якість своєї продукції.
  • Країна-виробник Німеччина - знаменита своїм суворим контролем якості продукції, що дає можливість бути впевненими у безпеці використання.
  • Об'єм 200 мл - оптимальна кількість змащувальної рідини для тривалого використання.
  • Основа Водна - легко змивається та залишає приємний післясмак на шкірі.
  • Ефект Розслаблення м'язів, Зволоження - завдяки цьому ефекту сексуальні відчуття стають ще яскравішими та інтенсивними.

Застосування

Невелику кількість гелю необхідно нанести на пальці та рівномірно розподілити по поверхні. Можна використовувати так часто, як це потрібно.

Запрошуємо вас відкрити нові горизонти задоволення з Just Glide Bio Anal! Впевнені, ви оціните всі переваги цього продукту. На даний момент ця анальна змащувальна рідина доступна для придбання в інтернет-магазині TALLA. Ми пропонуємо широкий асортимент товарів категорії "Анальні змащувальні рідини" для задоволення всіх ваших потреб.



Тільки якісні лубриканти для анального сексу здатні забезпечити зволоження, яке буде гарантією комфортного проникнення та безпечного контакту для обох партнерів. Відсутність природного секрету та анатомічні особливості заднього проходу диктують особливі вимоги до анальних лубрикантів. Крім тривалого зволожуючого ефекту вони повинні мати пом'якшуючий і легкий знеболюючий ефект, загоювати мікротравми.

Інтимна сфера – та область, де довіра будується на успішному досвіді. Це стосується людей, і інтимних товарів. Німецькі лубриканти довели свою виняткову ефективність та безпеку і це підтверджено досвідом мільйонів користувачів. Причина такої популярності вкрай проста: безпрецедентний контроль якості на всіх етапах виробництва та значні капіталовкладення у розробку нових продуктів.

Мастила на водній основі універсальні і можуть застосовуватися для вагінального та орального сексу. Лубриканти водні сумісні з усіма матеріалами і не містять алергенів. Вони не залишають слідів на одязі, білизні та можуть містити додаткові компоненти, які підвищують чутливість, допомагають продовжити статевий акт, замаскувати неприємні запахи.

Як анальний, так і вагінальний секс повинні починатися з хорошого лубриканта. У першому випадку він обов'язковий, а в другому – ніколи не буде зайвим. Тим більше, що гель мастила для вагінального сексу багатофункціональні і забезпечувати хороше ковзання – далеко не єдина їхня функція. Порівняйте свої відчуття без лубрикантів і з ними. Бути під їх захистом – це безпечно, приємно, а з появою нових функцій – ще й цікаво.

Секс різноманітний, а його якість залежить від нашого бажання постійно привносити до нього щось нове. Лубриканти для орального сексу створені саме для такого випадку. З ними оральний секс стає доступнішим і апетитнішим. Різноманітність ароматів та смаків перетворює звичайні оральні ласки на захоплюючий процес, із залученням органів нюху та смаку.

Виробник Just Glide
Об'єм (мл) 200
Довжина 200
Основа Водна
Додатковий ефект Зволоження, Розслаблення м'язів
Країна виробник Німеччина
Категорія сексшопу Лубриканти для анального сексу
Залишіть свій відгук на Веганський органічний анальний лубрикант на водній основі Just Glide Bio Anal 200 мл напишіть відгук
Супутні товари
Лубриканти для анального сексу