38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Веганський гель для масажу на водній основі з ароматом полуниці Just Play Strawberry 50 мл

Веганський гель для масажу на водній основі з ароматом полуниці Just Play Strawberry 50 мл

Артикул 625710
143 грн
136 грн
Немає в наявності

Веганський гель на водній основі. З спокусливим ароматом полуниці для годин чуттєвого задоволення. Без масла і нежирного. Сумісний з латексом.
У чому різниця між Just Play Strawberry і іншими масажними гелями?
* Масажний гель для еротичного масажу тіла - Just Play Strawberry підходить для чуттєвого і еротичного масажу всього тіла. Однак це не проблема, якщо все стане трохи складніше, тому що масажний гель сумісний з латексом.
Just Play Strawberry не містить масел і не жирний. Завдяки складу, що не містить масла і жиру, Just Play Strawberry не залишає жирної плівки на шкірі і легко переться, не залишаючи слідів.
Just Play Strawberry виділяється своїм чуттєвим ароматом. Поєднання дотиків і аромату полуниці робить еротичний масаж особливим. Just Play Strawberry збуджує уяву своїм приємним і ніжним ароматом і робить його ідеальним для годин романтики з партнером.
Just Play Strawberry є веганским. Масажний гель виділяється своєю приємною для шкіри, сумісною і веганською формулою. Гель для еротичного масажу насичений і дуже гладкий - навіть невеликої кількості достатньо для тривалого відчуття слизькості.
Об'єм-50 мл.

 

 



Вочевидь, що масла для еротичного масажу вирішують одразу кілька питань. Вони створюють умови для безперешкодного ковзання рук по шкірі, тим самим підвищуючи комфорт обох сторін. Це дозволяє уникнути розтягувань та пошкодження шкіри. Невелика кількість олії готує тіло до інтенсивнішого масажу, розігріває його. Компоненти масажних сумішей забезпечують догляд за шкірою та містять натуральні аромамасла, які створюють необхідну для масажу та інтиму атмосферу.

Виробник Just Play
Об'єм (мл) 50
Країна виробник Німеччина
Аромат Полуниця
Смак Полуниця
Категорія сексшопу Масажні масла та креми для масажу
Залишіть свій відгук на Веганський гель для масажу на водній основі з ароматом полуниці Just Play Strawberry 50 мл напишіть відгук
Супутні товари
Масажні масла та креми для масажу