38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Віброяйце ДУ з підігрівом і пультом силіконовий BOSS

Віброяйце ДУ з підігрівом і пультом силіконовий BOSS

Артикул 6300001
1 148 грн
1 091 грн
Немає в наявності

Vibrating Silicone Love EGG - це розкішний бездротовий масажер. Високоякісний продукт, який піклується про задоволення і здоров'я жінок, регулярне застосування якого значно покращує сексуальний стан жінки. 
Масажер є цінним гаджетом для м'язових вправ Кегеля.
У комплект входить бездротовий пульт дистанційного керування, з функцією голосового управління. Виріб виготовлено з медичного силікону і живиться від вбудованої батареї. 
Яйце має 10 режимів вібрації. Водонепроникний. Має функцію нагріву 40С. 
Набір підійде як найприємніший подарунок для жінок.
Іграшка заряджається через USB-кабель.

Управління.
1. Коротко натисніть кнопку, щоб включити масажер, інше коротке натискання призводить масажер до першого режиму вібрації, кожне коротке натискання перемикає режими вібрації. 

2. Цей продукт також може управлятися за допомогою пульта дистанційного керування. Спочатку увімкніть масажер, потім коротко натисніть кнопку, щоб увімкнути пульт дистанційного керування, інша коротка натискання переміщує масажер у перший режим вібрації, кожне коротке натискання перемикає режими вібрації.

3. У будь-якому режимі вібрації коротким натисканням бічної кнопки на пульті дистанційного керування увімкніть функцію обігріву, світлодіод загориться червоним, інше коротке натискання бічної 
кнопки відключить функцію обігріву.

4) довго натисніть бічну кнопку на пульті дистанційного керування, щоб перевести масажер в режим голосового управління, і натисніть і утримуйте бічну кнопку ще раз, щоб відключити голосовий режим.

Віброяйце повністю водонепроникне і прекрасно підходить для використання у ванній або душі.

Розміри-дивіться фото.

 



Стимулятори жіночі віброяйця здатні замінити кілька секс-гаджетів, при цьому незважаючи на універсальність, вони не поступаються їм функціональністю. Форма та характеристики іграшки гарантують отримання всіх відтінків задоволення: від ніжного масажу до інтенсивної стимуляції. Метою для віброяйця можуть бути ерогенні зони не тільки на тілі жінки, а й головка статевого члена, анус чоловіка. Використовуйте їх, щоб посилити дію мастурбаторів, вагінів, вібраторів.

Віброяйця добре справляються зі стимуляцією найголовнішої ерогенної зони на тілі жінки, але часом для досягнення оргазму нам потрібне щось інше. Кліторні вібратори – це різноманітні за конструкцією та способом впливу стимулятори, які легко адаптуються під індивідуальний поріг чутливості. Не існує жодної іграшки на всі випадки життя, тому у вашій колекції мають бути варіанти на всі випадки життя.

За всіх своїх переваг, віброяйця з пластику можуть не підійти вам через жорсткість. У деяких ситуаціях це є перевагою, але в інших краще використовувати вібратори яйце із силікону . Вони м'які та ніжні на дотик, не викликають алергічних реакцій. Їх можна використовувати для стимуляції будь-яких чутливих зон, вони легко адаптуються під анатомічні особливості тіла.

Найголовніше правило в інтимній сфері – відсутність кордонів. Якщо сьогодні у вашому арсеналі є віброяйця, то чому завтра в ньому не можуть з'явитися інші жіночі іграшки для дорослих. Кожна з них має набір характеристик, які роблять її унікальною. Це не тільки спосіб стимуляції та зовнішній вигляд, але й наявність додаткових опцій у вигляді дистанційного керування, смарт-функцій.

Виробник BOSS of TOYS
Кількість швидкостей вібрації 10
Діаметр 30
Довжина 85
Режим роботи Вібрація, тепловий режим
Тип інтимної іграшки Віброяйце
Водостійкість Да
Стать Жіночий
Країна виробник Китай
Матеріал Комбінований, Пластик
Тип вібратора Комбінований
Колір Фіолетовий
Категорія сексшопу Віброяйця
Залишіть свій відгук на Віброяйце ДУ з підігрівом і пультом силіконовий BOSS напишіть відгук
Супутні товари
Віброяйця