38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Віброкуля на ланцюжку для стимуляції клітора металева срібна Le Wand

Віброкуля на ланцюжку для стимуляції клітора металева срібна Le Wand

Артикул 64522 /LW-047 SLV
Колір: Сріблястий
5 199 грн
4 419 грн
Віброкуль на ланцюжку Le Wand NECKLACE VIBE, металевий, срібний

Вібрації, які змусять вас виглядати так само приголомшливо, як ви почуваєтеся! Представляємо вібратор Chrome Collection, що перезаряджається, намисто з ланцюжком довжиною 66 см і додатковим подовжувачем на 10 см. Le Wand Намисто Vibe - це компактна, скромна палиця для стильного задоволення в дорозі. Ця вібрація має 8 режимів вібрації і надтихий мотор, щоб приносити задоволення будь-де і як завгодно.

Le Wand Chain Vibe – це міцний та тонкий вібратор, який одночасно служить стриманою та елегантною прикрасою. Ця потужна вібрація забезпечує продуктивність та естетику завдяки 8 чуттєвим режимам вібрації, які працюють безшумно. У комплект Le Wand Chain Vibe входить зарядний пристрій USB і дорожня сумка з мікрозамші для непомітного зберігання.

Функції:
Кольє Vibe з ланцюжком 66 см
Додатковий подовжувач на 4 дюйми/10 см.
Довжина 9,4 див.
Ширина 1,0 см
USB-кабель для заряджання
Дорожня сумка
Гід користувача
Посібник з колекції Chrome
Матеріали: нержавіюча сталь без нікелю.
Вага: 25 грам
Час зарядки: 1 год
Час використання: 3 години
Інтерфейс: 1 кнопка, ручне керування
Режими вібрації: 8

Незважаючи на розміри, у питаннях функціональності стимулятори вібропулі нічим не поступаються повнорозмірним вібраторам. Серед їх основних переваг: невеликі габарити, потужний вібродвигун, можливість дистанційного керування. Іншими словами, ця секс-іграшка може бути завжди з вами, без ризику бути виявленою та ідентифікованою іншими. Її потужності вистачить для швидкого та інтенсивного оргазму, а віддалене управління додасть до ваших інтимних ігор пікантних ситуацій.

Наше бажання та можливість досягати оргазму залежить не тільки від того, як і чим здійснюватиметься стимуляція. Вібропулі повною мірою справляються зі своїм завданням, але куди зручнішими у застосуванні є вібратори з пультом . Дистанційне керування дозволить вам не відволікатися на деталі, зосередившись на отриманні насолоди. За бажання ви можете довірити керування вашим оргазмом партнеру, а чоловіки, як відомо, люблять очима.

Вібропулі підкуповують своєю багатофункціональністю і незважаючи на компактні розміри успішно справляються зі своїм завданням. Якщо ваше тіло потребує більш інтенсивної та масштабної стимуляції, у вашій колекції обов'язково повинні з'явитися вібростимулятори для жінок . Їхні розміри дозволяють вводити іграшку у піхву або впливати на зовнішні ерогенні зони: область клітора, промежину. У першому випадку віброяйця є не лише джерелом задоволення, а й засобом профілактики різних порушень у статевій сфері.

Виробник LE WAND
Діаметр 10
Кількість швидкостей вібрації 8
Довжина 94
Режим роботи Вібрація
Тип інтимної іграшки Вибропуля
Стать Жіночий
Країна виробник Китай
Тип вібратора Кліторальний
Матеріал Метал
Водостійкість Ні
Колір Сріблястий
Функція вібрації Так
Категорія сексшопу Вибропули
Залишіть свій відгук на Віброкуля на ланцюжку для стимуляції клітора металева срібна Le Wand напишіть відгук
Супутні товари
Вибропули