38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Вібратор вагінальний реалістичний із кібершкіри тілесного кольору Baile

Вібратор вагінальний реалістичний із кібершкіри тілесного кольору Baile

Артикул 66030040
599 грн
Вібратор із кібершкіри реалістичний, 20 см

Реалістичний вібратор подарує вам неймовірні оргазми і втілить ваші еротичні фантазії в життя! Вібратор має приємний на дотик матеріал, що нагадує справжню людську шкіру. Ніжний і м'який, він проникатиме у вас і доставлятиме незабутню насолоду. Вібратор має потужну мультишвидкісну вібрацію, яка регулюється за допомогою поворотного регулятора на підставі іграшки. Ви зможете плавно змінювати швидкість вібрації саме так, як вам подобається. А для того, щоб ваше задоволення було максимальним, рекомендуємо вам посилити відчуття за допомогою збудливих засобів. А також гра буде набагато приємніше, якщо задіяти ще й анальну пробичку.

Характеристики: Матеріал ТПЕ, приємний на дотик. Працює від 2-х батарейок типу ААА (немає в комплекті). Загальна довжина 20 см, робоча довжина 17 см, діаметр потовщення 4,5 см, діаметр головки 3,5 см. Упаковка – картонна коробка.

Правила догляду та використання: Перед використанням іграшку слід промити в теплій воді з неагресивним мильним розчином, потім дати їй висохнути (або промокнути паперовим рушником), потім обробити очищувачем для іграшок, очищувач не потрібно змивати. Таку ж процедуру слід виконати після використання іграшки. Також для комфортного ковзання під час сексу рекомендуємо вам використовувати з іграшкою лубриканти на водній основі.

Стимулятори для жінок реалістік стирають грань між реальними відносинами та світом інтимних гаджетів. Їхня реалістичність висока, а матеріали за тактильними відчуттями нагадують людську шкіру. Для багатьох ці фактори є основними в питаннях отримання сексуального задоволення, хоча існують і ті, хто більше тяжіє до девайсів з футуристичним дизайном, що лише в загальних рисах нагадують статевий орган чоловіка.

Секс-індустрії вдалося створити іграшки, реалістичність яких досягла свого апогею. Якщо вам недостатньо звичайних реалістичних вібраторів із звичних матеріалів, зверніть увагу на жіночі вібратори з кібершкіри . Заплющте очі і доторкніться до нього. Не лякайтеся – це лише копія, створена з ювелірною точністю. Розплющіть очі, щоб на мить засумніватися в наших словах – він справді виглядає як справжній.

Виробник Baile
Довжина 200
Діаметр 35
Тип інтимної іграшки Вібратор
Режим роботи Вібрація
Стать Жіночий
Матеріал Кібершкіра
Країна виробник Китай
Тип вібратора Реалістік
Колір Тілесний
Категорія сексшопу Реалістичні Вібратори
Залишіть свій відгук на Вібратор вагінальний реалістичний із кібершкіри тілесного кольору Baile напишіть відгук
Супутні товари
Реалістичні Вібратори