38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Костюм секретаря с глубоким декольте для ролевых игр бело черного цвета Devil Boutique размер L

Костюм секретаря с глубоким декольте для ролевых игр бело черного цвета Devil Boutique размер L

Артикул 7026/L
Міжнародний розмір: L
1 650 грн
Костюм секретаря з прозорим білим топом і чорною лаковою спідницею - це стильний та сексуальний наряд для різноманітних еротичних ігор та рольових ігор. Костюм складається з прозорого білого топа та чорної лакової спідниці. Білий топ зроблений з прозорого матеріалу, що надає йому провокаційний та сексуальний вигляд. Топ має високий комірець та рукава, що додає йому стильності та елегантності. Лакова чорна спідниця має облягаючий крій, що підкреслює ваші форми та додає сексуальності вашому образу. Костюм підкреслює вашу жіночність та еротичність, додає вашому образу провокаційності та сексуальності. Цей костюм секретаря є чудовим вибором для тих, хто хоче виглядати стильно та сексуально на різноманітних рольових іграх та еротичних іграх. Він додасть вашому образу елегантності та провокаційності, підкреслить вашу привабливість та допоможе вам насолоджуватися різноманітністю еротичних ігор та фантазій. Цей наряд може бути використаний на різних тематичних вечірках, в клубах, а також підійде для еротичних фотосесій та відеозйомок. В цьому костюмі ви будете виглядати стильно та сексуально.

Різноманітність у сексі залежить від нашого бажання та фантазії. Але все стає простіше, якщо у вашому розпорядженні опиняються костюми для сексу . З їхньою допомогою можна реалізувати практично будь-який сценарій, а це означає, що з вашого життя зникне нудний секс. Рольовий костюм – це можливість втілити в реальність практично будь-яку еротичну фантазію, яку ви давно виношуєте в голові, але на реалізацію якої так і не зважилися. Інтимний гардероб так само важливий, як одяг для повсякденного носіння і підходить як для профілактики, так і для усунення проблем у сексі.

Виробник Devil Boutique
Міжнародний розмір L
Колір Білий, Чорний
Стать Жіночий
Матеріал Поліестер
Тематика костюму Секретар
Країна виробник Україна
Категорія сексшопу Сексуальні костюми для рольових ігор
Залишіть свій відгук на Костюм секретаря с глубоким декольте для ролевых игр бело черного цвета Devil Boutique размер L напишіть відгук
Супутні товари
Сексуальні костюми для рольових ігор