38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Костюм стюардеси для рольових ігор із латексу блакитного кольору Devil Boutique розмір M

Костюм стюардеси для рольових ігор із латексу блакитного кольору Devil Boutique розмір M

Артикул 7033/M
Міжнародний розмір: M
1 550 грн
Цей костюм стюардеси має елегантний дизайн і складається з короткої сукні та пілотки. Сукня підкреслює форму та створює реалістичний образ. Костюм може виготовлений із голубого латексного матеріалу, який забезпечує особливий вигляд під час гри. Даний костюм стане чудовим вибором для рольових ігор з тематикою авіакомпанії або для фантастичних ігор, де вам потрібно зіграти роль стюардеси. Він дозволяє вам зануритися в атмосферу авіаперевезень та відчути себе справжньою стюардесою.

Різноманітність у сексі залежить від нашого бажання та фантазії. Але все стає простіше, якщо у вашому розпорядженні опиняються костюми для сексу . З їхньою допомогою можна реалізувати практично будь-який сценарій, а це означає, що з вашого життя зникне нудний секс. Рольовий костюм – це можливість втілити в реальність практично будь-яку еротичну фантазію, яку ви давно виношуєте в голові, але на реалізацію якої так і не зважилися. Інтимний гардероб так само важливий, як одяг для повсякденного носіння і підходить як для профілактики, так і для усунення проблем у сексі.

Виробник Devil Boutique
Міжнародний розмір M
Колір Блакитний
Стать Жіночий
Матеріал Латекс
Тематика костюму Стюардеси
Країна виробник Україна
Категорія сексшопу Сексуальні костюми для рольових ігор
Залишіть свій відгук на Костюм стюардеси для рольових ігор із латексу блакитного кольору Devil Boutique розмір M напишіть відгук
Супутні товари
Сексуальні костюми для рольових ігор