38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Костюм кролика з хрестом для рольових ігор чорного кольору Devil Boutique розмір L

Костюм кролика з хрестом для рольових ігор чорного кольору Devil Boutique розмір L

Артикул 7053/L
Міжнародний розмір: L
1 600 грн
1 520 грн
Костюм зайчика для рольових ігор - це еротичний та провокаційний наряд, який складається з латексного чорного боді та ушок у стилі плейбоя. Боді зроблене з чорного латексного матеріалу, що надає йому яскравого та сексуального вигляду. Воно підкреслює ваші форми та додає провокаційності та сексуальності вашому образу. Ушки зроблені з м'якого матеріалу та мають приємну на дотик поверхню. Вони мають чорний колір та виконані в стилі плейбоя, додаючи вашому образу ще більше провокаційності та сексуальності. Боді має відкритий декольте та облягаючий крій, що підкреслює ваші форми та додає сексуальності вашому образу. Костюм зайчика можна доповнити чорними панчохами або чоботами з високими підборами, що створить більш сексуальний та провокаційний образ. Костюм зайчика в стилі плейбоя - це чудовий вибір для різноманітних рольових ігор та еротичних ігор. Він додасть вашому образу сексуальності та провокаційності, підкреслить вашу привабливість та допоможе вам насолоджуватися різноманітністю еротичних ігор та фантазій. Цей костюм може бути використаний на різних тематичних вечірках, в клубах, а також підійде для еротичних фотосесій та відеозйомок. У цьому костюмі ви будете виглядати сексуально та привабливо.

Різноманітність у сексі залежить від нашого бажання та фантазії. Але все стає простіше, якщо у вашому розпорядженні опиняються сексуальні костюми . З їхньою допомогою можна реалізувати практично будь-який сценарій, а це означає, що з вашого життя зникне нудний секс. Рольовий костюм – це можливість втілити в реальність практично будь-яку еротичну фантазію, яку ви давно виношуєте в голові, але на реалізацію якої так і не зважилися. Інтимний гардероб так само важливий, як одяг для повсякденного носіння і підходить як для профілактики, так і для усунення проблем у сексі.

Виробник Devil Boutique
Міжнародний розмір L
Стать Жіночий
Тематика костюму Животные
Матеріал Латекс
Країна виробник Україна
Колір Чорний
Категорія сексшопу Сексуальні костюми для рольових ігор
Залишіть свій відгук на Костюм кролика з хрестом для рольових ігор чорного кольору Devil Boutique розмір L напишіть відгук
Супутні товари
Сексуальні костюми для рольових ігор