38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Костюм кішечки з мереживною маскою для рольових латексний ігор чорного кольору Devil Boutique розмір M

Костюм кішечки з мереживною маскою для рольових латексний ігор чорного кольору Devil Boutique розмір M

Артикул 7089/M
Міжнародний розмір: M
1 600 грн
1 520 грн
Чорний боді з латексу з мереживною маскою - це еротичний наряд, що підходить для рольових ігор та викликає бажання та пристрасть. Боді виконаний з чорного глянцевого латексу, що підкреслює форми та додає сексуальності. Дана модель має відкриті плечі, що додає образу легкості та провокації. Чорний латекс дозволяє додатково підкреслити фігуру та створити чуттєвий та провокаційний образ. Цей чорний боді з латексу в комплексі з маскою є чудовим вибором для рольових ігор та еротичних ігор. Він дозволяє створити екстравагантний та провокаційний образ, який допоможе підняти бажання та створити романтичну атмосферу. В цьому боді ви будете виглядати сексуально, звабливо та неабияк привабливо.

Різноманітність у сексі залежить від нашого бажання та фантазії. Але все стає простіше, якщо у вашому розпорядженні опиняються сексуальні костюми . З їхньою допомогою можна реалізувати практично будь-який сценарій, а це означає, що з вашого життя зникне нудний секс. Рольовий костюм – це можливість втілити в реальність практично будь-яку еротичну фантазію, яку ви давно виношуєте в голові, але на реалізацію якої так і не зважилися. Інтимний гардероб так само важливий, як одяг для повсякденного носіння і підходить як для профілактики, так і для усунення проблем у сексі.

Виробник Devil Boutique
Міжнародний розмір M
Стать Жіночий
Тематика костюму Животные
Матеріал Латекс
Країна виробник Україна
Колір Чорний
Категорія сексшопу Сексуальні костюми для рольових ігор
Залишіть свій відгук на Костюм кішечки з мереживною маскою для рольових латексний ігор чорного кольору Devil Boutique розмір M напишіть відгук
Супутні товари
Сексуальні костюми для рольових ігор