38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Краплі з феромонами для пари LoveStim Aroma Fero 30 мл

Краплі з феромонами для пари LoveStim Aroma Fero 30 мл

Артикул 731-00096
350 грн
297 грн
Немає в наявності
Увага! Даний товар відправляється при повній передоплаті!
Все, що вам потрібно зробити, це посипати ним постільна білизна, простирадла або місце, де ви плануєте романтичну зустріч або незабутній секс.
Фермони будуть звільнені та заповнять простір, посилюючи збудження та бажання сексу в обох закоханих.

Аромат Fero перетворить кожне побачення, кожен крупний план на щось дивовижне. Це зовсім новий вимір не лише сексу, а й інтимності, ніжності, близькості.
Arome Fero - це продукт, створений для того, щоб посилити пристрасть, вивести Пар з кожної зустрічі. Вони безперечно допомагають спокусити людину, з якою ми зустрічаємося, змусити її щось відчути. Не має значення, чи хочемо ми завоювати жінку чи чоловіка, Arome fero універсальні, і вони викликають у всіх однакові почуття, це бажання.

Застосування феромонів Aroma Fero:
Посипте постільну білизну або місце, де ви збираєтеся кохатися - секс придбає зовсім новий вимір, ви обидва дозволите себе захопити, як ніколи раніше.
Присипте місце зустрічі побаченнями – запрошений відчує хвилювання, потребу близькості та захоче вас. Це не завжди має закінчуватись сексом, це залежить від вас. Одне точно, це буде гаряче та пристрасно.

Ви хочете спокусити друга, і ви їдете в одній машині... використовуйте кілька крапель усередині автомобіля. Існує велика ймовірність, що ваш пункт призначення зміниться.
Використовуйте ці феромони в офісі – той, хто прийшов до вас, відчує невпевненість, а у вас побачить Альфу, яку слід слухатися і поважати.
Це лише деякі можливості цих потужних феромонів. Їх можна використовувати у багатьох повсякденних справах, насправді обмежуючись лише вашою уявою.
Спосіб застосування:

Посипте підстилку або місце зустрічі або сексу, що планується. Феромони починають діяти одразу. Продукт універсальний, все одно добре діє на жінок та чоловіків.
Кількість крапель залежить від розміру кімнати. Використовувати від 10 до 40 крапель.
Зверніть увагу на те, що продукт не призначений для споживання. Тримайте подалі від дітей.

Виробник LoveStim
Діаметр 30
Додатковий ефект Збудливий
Форма випуску Краплі
Країна виробник Польща
Стать Унісекс
Категорія сексшопу Духи з феромонами для жінок
Залишіть свій відгук на Краплі з феромонами для пари LoveStim Aroma Fero 30 мл напишіть відгук
Супутні товари
Духи з феромонами для жінок