38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Збуджуючі краплі для двох Butterfly Flirt HOT

Збуджуючі краплі для двох Butterfly Flirt HOT

Артикул 77111
599 грн
Немає в наявності

Збуджуючі краплі для двох Butterfly Flirt HOT "політ метелика" - це вітамінізована біологічно активна добавка у формі крапель, яка подарує чоловікові і жінці сексуальну енергію, зробить інтимне життя ще більш захоплюючою, допоможе відшукати чуттєву насолоду від кожного дотику партнера.

Унікальна біологічно активна добавка у вигляді крапель. Містить екстракт листя даміани, яка є природним афродизіаком. Наш новий компонент-амінокислота л-Триптофан-дарує відчуття гарного настрою, емоційного підйому і заряджає енергією і силою. Краплі підвищують фізичну і сексуальну здатність, покращують витривалість, стимулюють статеву активність.

З збудливими краплями для двох Butterfly Flirt HOT можна повернути те перше почуття закоханості і відчути "метеликів в животі"» Ідеальне поєднання афродизіаків і незамінних амінокислот у складі гарантують вам блискучий ефект від крапель Butterfly Flirt HOT!

Рекомендації щодо застосування: дорослим від 10-30 крапель, макс одноразова дозування 60 крапель, 1 раз в день після їди. Можна запити невеликою кількістю води. Перед вживанням флакон струсити. Після відкриття флакон зберігати в холодильнику не більше  місяць.

Склад: Демінералізована вода, етанол, екстракт листя даміани, L-аскорбінова кислота, L-аргінін, L-триптофан, окислювач молочна кислота (E270), консервант сорбат калію (Е202), консервант бензоат натрію (Е211), емульгатор полісорбат 20 (E-432).

Об'єм: 30 мл.

 



Виробник Ero
Країна виробник Австрія
Додатковий ефект Збільшення чутливості
Форма випуску Рідина
Стать Унісекс
Категорія сексшопу Збуджуючі краплі для жінок
Залишіть свій відгук на Збуджуючі краплі для двох Butterfly Flirt HOT напишіть відгук
Супутні товари
Збуджуючі краплі для жінок