38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Лубрикант для анального сексу на водній основі Lockink 230 мл

Лубрикант для анального сексу на водній основі Lockink 230 мл

Артикул 801789/SMDPJ-026-ZH
479 грн

Лубрикант для анального сексу на водній основі Lockink 230 мл

Шановні покупці, ми представляємо вашій увазі новинку на ринку інтимних товарів – лубрикант для анального сексу на водній основі Lockink! Це високоякісний продукт від відомого бренду LOCKINK, створений спеціально для забезпечення комфорту і безпеки під час інтимної близькості. З його допомогою ви можете зробити свої відчуття ще яскравішими. У складі лише натуральні компоненти, які гарантують легкість застосування і тривалий ефект гладкості.

Склад

Purified Water (Aqua), Propanediol, Citrus Recutita (Chamomile) Flower Extract, Hydroxyethylcellulose, Sodium Benzoate, та Potassium Sorbate.

Переваги

  • Бренд LOCKINK зарекомендував себе як виробник надійних та якісних товарів для інтимного життя.
  • Вироблено в Китаї за строгим контролем якості з урахуванням всіх міжнародних стандартів.
  • Об'єм пляшки складає 230 мл, що послужить вам на довгий час.
  • Продукт на водній основі, отже він безпечний для використання з презервативами та секс-іграшками з будь-яких матеріалів.
  • Ефект від застосування – розслаблення м'язу. Такий лубрикант допоможе робити інтимну близькість комфортнішою та приємнішою.

Застосування

Нанесіть необхідну кiлькiсть продукту на тiло перед контактом. У разi необхiдностi можна використовувати повторно.

Не пропустiть можливiсть покращити своє інтимне життя вже сьогоднi! Замовте лубрикант для анального сексу на воднiй основi Lockink у інтернет-магазинi інтимних товарiв TALLA та отримайте його у короткий термiн! А ще бiльше вибору лубрикантiв для рiзних цiлей ви знайдете на нашому сайтi. Ми цiнуємо кожного клiєнта та надаємо лише якiснi товари!



Використовуйте інтимні гелі на водній основі з будь-якими інтимними іграшками без побоювання пошкодити їх. Ваш одяг та білизна також будуть у безпеці, а змити залишки лубриканта можна простою водою. Більше 95% у складі змащення – це вода. Мінімальна кількість додаткових інгредієнтів робить їх гіпоалергенними. Змазки швидко висихають, тому не завжди підходять для тих випадків, коли необхідне тривале зволоження, але за універсальністю вони не знають собі рівних.

Виробник LOCKINK
Об'єм (мл) 230
Основа Водна
Стать Жіночий
Країна виробник Китай
Додатковий ефект Розслаблення м'язів
Категорія сексшопу Лубриканти на водній основі
Залишіть свій відгук на Лубрикант для анального сексу на водній основі Lockink 230 мл напишіть відгук
Супутні товари
Лубриканти на водній основі