38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Вагінальне віброяйце на дистанційному управлінні рожеве Zemalia Doris

Вагінальне віброяйце на дистанційному управлінні рожеве Zemalia Doris

Артикул 810213
1 800 грн
1 530 грн
Немає в наявності
Віброяйце на дистанційному управлінні, радіус дії якого 3 метри.Форма даної іграшки призначена для стимуляції клітора.Ніжний і приємний матеріал іграшки в парі з потужною вібрацією подарують Вам незабутнє враження від використання. Множинні режими вібрації доставлять максимальне задоволення. Зарядка від мережі позбавить вас від дискомфорту з батарейками, а так само забезпечить більш тривалий час роботи. Zemalia Doris запрошує Вас насолодитися чуттєвим задоволенням в душі або у ванній, завдяки своїй водонепроникності. Віброяйце виготовлено з високоякісного і дуже ніжного силікону. Використовуйте його з будь-яким лубрикантом на водній основі.

Жіночі вібратори віброяйця здатні замінити кілька секс-гаджетів, при цьому незважаючи на універсальність, вони не поступаються їм функціональністю. Форма та характеристики іграшки гарантують отримання всіх відтінків задоволення: від ніжного масажу до інтенсивної стимуляції. Метою для віброяйця можуть бути ерогенні зони не тільки на тілі жінки, а й головка статевого члена, анус чоловіка. Використовуйте їх, щоб посилити дію мастурбаторів, вагінів, вібраторів.

При створенні кожної інтимної іграшки оперують знаннями в галузі анатомії, сексології та психології людини. Віброяйця є універсальними девайсами, але у питаннях кліторальної стимуляції більш ефективними можуть стати вібратори метелик . Вони призначені для стимуляції області клітора та зони навколо нього, можуть забезпечуватись спеціальними ремінцями, які дозволяють зафіксувати іграшку у зручному положенні та звільнити руки.

Для багатьох користувачів фактором вибору є наявність у секс-іграшки смарт-функцій. Це не забаганка, а бажання більш повно контролювати процес управління інтимним гаджетом. Спеціально для цих випадків створені вібратори від телефону, які мають просунуті функції та керуються з програми, встановленої в телефоні. Крім додаткових функцій у вигляді вибору ритмічного малюнка, синхронізації роботи девайсу з музикою тощо, з'являється можливість довірити керування іграшкою партнеру, а це вже захоплююча інтимна гра.

Найголовніше правило в інтимній сфері – відсутність кордонів. Якщо сьогодні у вашому арсеналі є віброяйця, то чому завтра в ньому не можуть з'явитися інші жіночі інтимні іграшки . Кожна з них має набір характеристик, які роблять її унікальною. Це не тільки спосіб стимуляції та зовнішній вигляд, але й наявність додаткових опцій у вигляді дистанційного керування, смарт-функцій.

Виробник Zemalia
Кількість швидкостей вібрації 1
Діаметр 33
Довжина 90
Режим роботи Вібрація
Тип інтимної іграшки Віброяйце
Стать Жіночий
Країна виробник Китай
Тип вібратора Кліторальний
Колір Рожевий
Матеріал Силікон
Водостійкість Так
Категорія сексшопу Віброяйця
Залишіть свій відгук на Вагінальне віброяйце на дистанційному управлінні рожеве Zemalia Doris напишіть відгук
Супутні товари
Віброяйця