38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Мастурбатор анус для пеніса в колбі FPPR

Мастурбатор анус для пеніса в колбі FPPR

Артикул 810218
899 грн
764 грн

Мастурбатор ануса для пеніса в колбі FPPR

Відчуйте незабутні відчуття від використання мастурбатора ануса для пеніса від відомого бренду FPPR. Виготовлений з високою ступенем деталізації, цей преміум товар забезпечує ультрареалістичне відчуття. Виготовлений з гіпоалергенного термопластичного еластомеру, він не спричиняє подразнення і безпечний для шкіри. Товар представлений у тілесному кольорі і має режим роботи - мастурбатор, що нагадує своєю конструкцією анус.

Інструкція з застосування

Перед початком використання мастурбатора змащуйте його лубрикантом для підвищення комфорту і натуральності відчуттів. Встановіть пеніс у отвір і насолоджуйтесь приємними тактильними переживаннями.

Догляд за насадкою

Простота догляду за цим продуктом робить його ще більш привабливим. Після кожного використання очистіть мастурбатор під теплою проточною водою з використанням м'якого мила або спеціального антисептика для інтимних іграшок.

Переваги

  • Бренд FPPR - це знак якості і надійності. Обравши цей бренд, ви можете бути впевнені в тривалості і безпеці свого вибору.
  • Країна-виробник Нідерланди славиться підходом до виробництва товарів для дорослих, забезпечуючи відмінну якість кожного продукту.
  • Сучасний матеріал Термопластичний еластомер, з якого виготовлений товар, чудово імітує людську шкіру, не спричиняє подразнення і гарантує комфортну взаємодію.
  • Колір товару - тілесний. Це надає йому реалістичності і створює атмосферу справжніх відчуттів.
Не пропустіть можливість придбати цей чудовий продукт. У нас представлений широкий асортимент інших мастурбаторів від різних виробників на сайті інтернет-магазину інтимних товарів TALLA. Переконайтеся в своїх натуральних відчуттях вже зараз!

Сексуальні фантазії є непостійними і є відображенням нашого лібідо. Лише 40% чоловіків практикує анальний секс регулярно, інші ж задовольняються лише фантазіями. Чоловічі мастурбатори попки покликані підвищити кількість практиків і дають можливість відчути, що дарує реальний анальний контакт. Для цього використовуються реалістичні матеріали, які точно повторюють текстуру анального отвору і забезпечують такий же ніжний тактильний контакт.

Виробник FPPR
Довжина 180
Діаметр 45
Тип мастурбатору Анус
Тип інтимної іграшки Мастурбатор
Функція вібрації Ні
Водостійкість Ні
Країна виробник Нідерланди
Колір Тілесний
Матеріал Термопластичний еластомер
Стать Чоловічий
Категорія сексшопу Анальні мастурбатори попка
Залишіть свій відгук на Мастурбатор анус для пеніса в колбі FPPR напишіть відгук
Супутні товари
Анальні мастурбатори попка