38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Еротичний міні костюм медсестри для рольових ігор білого кольору Sunspice 4 предмети розміри L XL

Еротичний міні костюм медсестри для рольових ігор білого кольору Sunspice 4 предмети розміри L XL

Артикул 81421
1 150 грн
977 грн
Цей унікальний костюм дозволить вам поринути у світ пристрасті, фантазії та сексуальних пригод.

Перше, на що варто звернути увагу — це коротка атласна сукня. Його спокусливе глибоке декольте та відкрита спина відразу ж приваблять погляди та збудять вашого партнера. Білий колір надає образу медсестри невинності та чистоти, а яскраві червоні деталі додають пристрасті та пікантності.

У цій сукні ви виглядатимете просто непереборно! Щоб продемонструвати вашу сексуальність і додати додаткову грайливість, у комплекті йдуть стрінги. Вони підкреслять ваші вигини і зроблять образ ще спокусливішим.

А щоб поринути в атмосферу медичних ігор, костюм також включає стетоскоп та шапочку медсестри. З ними ви точно не залишите свого партнера байдужим! Костюм медсестри від Sunspice - це не просто комплект одягу, це можливість втілити в життя ваші найсміливіші фантазії.

Ви зможете зануритися у світ рольових ігор і насолоджуватися кожною хвилиною в образі сексуальної медсестри, яка знає, як принести задоволення і піклуватися про свого партнера. Зробіть свої рольові ігри яскравими та незабутніми з костюмом медсестри від Sunspice.

Відкрийте для себе нові грані своєї сексуальності та створіть неповторний образ, який запам'ятається надовго! Доповніть вбрання сексуальними панчохами.

Характеристики:

Матеріал - спандекс, еластан

Розмір - L/XL

Різноманітність у сексі залежить від нашого бажання та фантазії. Але все стає простіше, якщо у вашому розпорядженні опиняються костюми для сексу . З їхньою допомогою можна реалізувати практично будь-який сценарій, а це означає, що з вашого життя зникне нудний секс. Рольовий костюм – це можливість втілити в реальність практично будь-яку еротичну фантазію, яку ви давно виношуєте в голові, але на реалізацію якої так і не зважилися. Інтимний гардероб так само важливий, як одяг для повсякденного носіння і підходить як для профілактики, так і для усунення проблем у сексі.

Виробник Sunspice
Міжнародний розмір L, XL
Колір Білий
Стать Жіночий
Країна виробник Китай
Тематика костюму Мед персонал
Матеріал Спандекс
Категорія сексшопу Сексуальні костюми для рольових ігор
Залишіть свій відгук на Еротичний міні костюм медсестри для рольових ігор білого кольору Sunspice 4 предмети розміри L XL напишіть відгук
Супутні товари
Сексуальні костюми для рольових ігор