38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Костюм сексуальної медсестри з короткою напівпрозорою сукнею для рольових ігор білого кольору з червоним Sunspice 3 предмети розміри S M

Костюм сексуальної медсестри з короткою напівпрозорою сукнею для рольових ігор білого кольору з червоним Sunspice 3 предмети розміри S M

Артикул 81472 S/M
Міжнародний розмір: S
1 200 грн
1 020 грн
Еротичний костюм медсестри для рольових ігор Sunspice, білий, 3 предмети, S/M

 

  Костюм медсестри обіцяє перетворити ваші інтимні зустрічі на захоплюючі пригоди, повні пристрасті та спокуси.

 

  Головний акцент костюма – коротка напівпрозора сукня з кокетливим бантиком на спині. Ця сукня створена для того, щоб підкреслити всі ваші принади і надати образу неповторної родзинки. Регульовані лямки дозволяють ідеально підігнати її під вашу фігуру.

 

  У комплекті йдуть елегантні стрінги, які підкреслять вашу жіночність і додадуть сексуальності вашому образу. Це ідеальний аксесуар для доповнення вашого медичного одягу.

 

  А яка медсестра без своєї медичної шапочки? У цьому комплекті є все, що потрібно для повної справжності образу. Медична шапочка додасть вашому образу завершеності та професіоналізму.

 

  Ніжні рюші на сукнях додають ніжності та романтики, а також неповторного шарму.

 

  Весь комплект виконаний із високоякісних матеріалів, що забезпечують комфорт та приємні відчуття на шкірі. Ви можете бути впевнені в його міцності та довговічності, щоб він служив вам довго під час різних рольових ігор.

 

  Так що не втрачайте можливість поринути у світ пристрасті та фантазій із костюмом медсестри для рольових ігор від Sunspice. Дозвольте собі відчути себе справжньою сексуальною медсестрою, готовою задовольнити усі бажання свого партнера та поринути у захоплюючий світ рольових ігор.

 

  Завершіть вбрання сексуальними панчохами.

 

  Характеристики:

 

  Матеріал – спандекс, еластан

 

  Розмір - S/M

Різноманітність у сексі залежить від нашого бажання та фантазії. Але все стає простіше, якщо у вашому розпорядженні опиняються еротичні костюми . З їхньою допомогою можна реалізувати практично будь-який сценарій, а це означає, що з вашого життя зникне нудний секс. Рольовий костюм – це можливість втілити в реальність практично будь-яку еротичну фантазію, яку ви давно виношуєте в голові, але на реалізацію якої так і не зважилися. Інтимний гардероб так само важливий, як одяг для повсякденного носіння і підходить як для профілактики, так і для усунення проблем у сексі.

Виробник Sunspice
Міжнародний розмір S
Колір Білий
Стать Жіночий
Країна виробник Китай
Матеріал Спандекс
Категорія сексшопу Сексуальні костюми для рольових ігор
Залишіть свій відгук на Костюм сексуальної медсестри з короткою напівпрозорою сукнею для рольових ігор білого кольору з червоним Sunspice 3 предмети розміри S M напишіть відгук
Супутні товари
Сексуальні костюми для рольових ігор