38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Сексуальний костюм медсестри зі шнурівкою для рольових ігор чорно червоного кольору Sunspice 4 предмети розміри S M

Сексуальний костюм медсестри зі шнурівкою для рольових ігор чорно червоного кольору Sunspice 4 предмети розміри S M

Артикул 81494 S/M
Міжнародний розмір: S
950 грн
807 грн
Наряд спокусливої медсестри Sunspice, червоно-чорний 4 предмети, S/M

 

  Готові перетворити свої рольові ігри на справжню спокусу Костюм медсестри від Sunspice – це найкращий із можливих виборів для сьогоднішнього вечора!

 

  Червоне боді зі шнурівкою на животі покликане підкреслити вашу сміливість та сексуальну привабливість. Ви втілюватимете образ медсестри з непідробною пристрастю.

 

  Відкрита спина і боки надають вашому образу загадковості та сексуальної чарівності. Зав'язки на шиї та спині дозволяють відрегулювати посадку, зробивши її ідеальною та підкресливши фігуру.

 

  Пажі для панчох, що регулюються, прикріплені до боді, підкреслюють почуття інтриги. У комплекті ви знайдете чорні панчохи, і ніщо інше так не спокушає чоловічий погляд.

 

  Медична шапочка на обручі – це точка в чудовій картині вашого образу. Вона підкреслить вашу грайливість та додасть справжності ролі медсестри.

 

  Костюм медсестри від Sunspice дає вам шанс стати головною героїнею своєї рольової гри. Ви контролюватимете кожен момент і створюватимете атмосферу неймовірного збудження.

 

  Доповніть вбрання сексуальним халатиком.

 

  Характеристики:

 

  Матеріал – спандекс, еластан

 

  Розмір - S/M

Різноманітність у сексі залежить від нашого бажання та фантазії. Але все стає простіше, якщо у вашому розпорядженні опиняються секс костюми. З їхньою допомогою можна реалізувати практично будь-який сценарій, а це означає, що з вашого життя зникне нудний секс. Рольовий костюм – це можливість втілити в реальність практично будь-яку еротичну фантазію, яку ви давно виношуєте в голові, але на реалізацію якої так і не зважилися. Інтимний гардероб так само важливий, як одяг для повсякденного носіння і підходить як для профілактики, так і для усунення проблем у сексі.

Виробник Sunspice
Міжнародний розмір S
Стать Жіночий
Країна виробник Китай
Тематика костюму Мед персонал
Матеріал Спандекс
Колір Червоний
Категорія сексшопу Сексуальні костюми для рольових ігор
Залишіть свій відгук на Сексуальний костюм медсестри зі шнурівкою для рольових ігор чорно червоного кольору Sunspice 4 предмети розміри S M напишіть відгук
Супутні товари
Сексуальні костюми для рольових ігор