38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Еротичний костюм медсестри з відкритою інтимною зоною для рольових ігор біло червоного кольору Sunspice 2 предмети розміри S M

Еротичний костюм медсестри з відкритою інтимною зоною для рольових ігор біло червоного кольору Sunspice 2 предмети розміри S M

Артикул 81538 S/M
Міжнародний розмір: S
895 грн
760 грн
Сексуальний костюм медсестри для рольових ігор Sunspice, білий, 2 предмети, S/M

  Загляньте у світ спокушання з костюмом медсестри від Sunspice!

 

  Уявіть собі незабутні моменти, повні пристрасті та грайливості. Костюм медсестри від Sunspice - це подорож у світ сексуальних фантазій, яку ви точно не захочете пропустити.

 

  Напівпрозоре боді з відкритою інтимною зоною надасть вашій грі неповторної інтриги. Гола спинка і боки додадуть сексуальності, залишаючи вас одночасно вишуканою та чарівною.

 

  Боді прикрашений маленькими рюшами по краях, створюючи грайливий акцент на сексуальності. Зав'язки на шиї та спині надають додаткову зручність, дозволяючи забезпечити ідеальну посадку.

 

  Медична шапочка на обручі надасть справжності вашому образу. Вона стане символом ролі медсестри та підкреслить сексуальну привабливість.

 

  Костюм медсестри від Sunspice дозволяє створити унікальну атмосферу та втілити свої фантазії. Відкрийте нові грані задоволення та додайте гостроти у вашу рольову гру!

 

  Підберіть до одягу сексуальні панчохи, щоб підкреслити довжину ніг.

 

  Характеристики:

 

  Матеріал – нейлон, еластан

  Розмір - S/M

Різноманітність у сексі залежить від нашого бажання та фантазії. Але все стає простіше, якщо у вашому розпорядженні опиняються костюми для рольових ігор . З їхньою допомогою можна реалізувати практично будь-який сценарій, а це означає, що з вашого життя зникне нудний секс. Рольовий костюм – це можливість втілити в реальність практично будь-яку еротичну фантазію, яку ви давно виношуєте в голові, але на реалізацію якої так і не зважилися. Інтимний гардероб так само важливий, як одяг для повсякденного носіння і підходить як для профілактики, так і для усунення проблем у сексі.

Виробник Sunspice
Міжнародний розмір S
Колір Білий
Стать Жіночий
Країна виробник Китай
Тематика костюму Мед персонал
Матеріал Нейлон
Категорія сексшопу Сексуальні костюми для рольових ігор
Залишіть свій відгук на Еротичний костюм медсестри з відкритою інтимною зоною для рольових ігор біло червоного кольору Sunspice 2 предмети розміри S M напишіть відгук
Супутні товари
Сексуальні костюми для рольових ігор