38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Еротичний костюм медсестри для рольових ігор біло червоний Sunspice розміри L XL 4 предмети

Еротичний костюм медсестри для рольових ігор біло червоний Sunspice розміри L XL 4 предмети

Артикул 81577 L/XL
Міжнародний розмір: XL
1 250 грн
1 062 грн
Еротичний наряд медсестри для рольових ігор Sunspice, 4 предмети, білий
Готові до незабутньої пригоди у світі пристрасті та спокуси Тоді представляємо вам костюм медсестри від Sunspice, який гарантовано перетворить вас на спокусу! Бра подарує вам впевненість та жіночність. Напіввідкриті чашки з мереживом дозволять вам розкривати свої секретні секрети, а застібка на спині та регульовані бретельки забезпечать ідеальну посадку. Мереживні стрінги додадуть вашому образу грайливості та пристрасті. Вони ідеально поєднуються із бра, створюючи відмінний комплект. Мереживний пояс для панчіх з підв'язками надає вишуканості вашому вигляду. Ви зможете доповнити вбрання сексуальними панчохами та підкреслити довжину своїх ніг. Завершіть свій вигляд крапелькою інтриги, надівши на голову шапочку медсестри. Вона зробить вас ще чарівнішою. Костюм медсестри від Sunspice – це квиток у світ спокуси та пристрасті. Він покликаний підкреслити вашу жіночність, додати грайливості та розбудити фантазії. Дозвольте собі спокушати і бути спокушеною в цьому спокусливому вбранні.

Характеристики:
Матеріал - поліестер, еластан
Штрих код: 2000450090956

Різноманітність у сексі залежить від нашого бажання та фантазії. Але все стає простіше, якщо у вашому розпорядженні опиняються сексуальні костюми . З їхньою допомогою можна реалізувати практично будь-який сценарій, а це означає, що з вашого життя зникне нудний секс. Рольовий костюм – це можливість втілити в реальність практично будь-яку еротичну фантазію, яку ви давно виношуєте в голові, але на реалізацію якої так і не зважилися. Інтимний гардероб так само важливий, як одяг для повсякденного носіння і підходить як для профілактики, так і для усунення проблем у сексі.

Виробник Sunspice
Міжнародний розмір L, XL
Колір Білий
Стать Жіночий
Країна виробник Китай
Тематика костюму Мед персонал
Матеріал Поліестер
Категорія сексшопу Сексуальні костюми для рольових ігор
Залишіть свій відгук на Еротичний костюм медсестри для рольових ігор біло червоний Sunspice розміри L XL 4 предмети напишіть відгук
Супутні товари
Сексуальні костюми для рольових ігор