38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Еротичний костюм медсестри Sunspice для рольових ігор 5 предметів розмір S M білий червоний

Еротичний костюм медсестри Sunspice для рольових ігор 5 предметів розмір S M білий червоний

Артикул 81579 S/M
1 295 грн
1 100 грн

Еротичний костюм медсестри для рольових ігор Sunspice, білий, 5 предметів, S/M

Готові до хвилюючих рольових ігор, сповнених пристрасті та лікарської магії Костюм сексуальної медсестри від Sunspice – це те, що вам потрібно для створення унікальних сценаріїв та незабутніх моментів. Цей образ складається із п'яти цікавих предметів, які зроблять вашу гру неповторною. Почнемо з бра з трикутними філіжанками, яке підкреслить вашу жіночність і додасть грайливості. Застібка на спині регулюється, що дозволяє створити ідеальну посадку. Трусики цього костюма доповнюють образ, забезпечуючи максимальний комфорт та впевненість. Вони ідеально поєднуються з рештою предметів комплекту. Топ і шортики з дрібної сіточки надають образу загадковість та спокусливість. Вони додають нотку інтриги та дозволяють розкрити свій внутрішній медсестринський талант. І, звичайно, шапочка медсестри на обручі завершує вбрання, роблячи вас абсолютно непереборним. Ця деталь надає антураж. Костюм від Sunspice запрошує вас стати головною героїнею власної історії, де ви медсестра пристрасті та задоволення. Він відкриє для вас двері у світ сміливих фантазій та незабутніх моментів. Доповніть вбрання сексуальними панчохами.

Характеристики:

Матеріал – нейлон, спандекс

Розмір - S/M



Різноманітність у сексі залежить від нашого бажання та фантазії. Але все стає простіше, якщо у вашому розпорядженні опиняються сексуальні костюми . З їхньою допомогою можна реалізувати практично будь-який сценарій, а це означає, що з вашого життя зникне нудний секс. Рольовий костюм – це можливість втілити в реальність практично будь-яку еротичну фантазію, яку ви давно виношуєте в голові, але на реалізацію якої так і не зважилися. Інтимний гардероб так само важливий, як одяг для повсякденного носіння і підходить як для профілактики, так і для усунення проблем у сексі.

Виробник Sunspice
Кількість в упаковці 5
Міжнародний розмір M, S
Колір Білий, Червоний
Тип Гра
Країна виробник Китай
Матеріал Нейлон, Спандекс
Вид виробу Рольовий костюм
Категорія сексшопу Сексуальні костюми для рольових ігор
Залишіть свій відгук на Еротичний костюм медсестри Sunspice для рольових ігор 5 предметів розмір S M білий червоний напишіть відгук
Супутні товари
Сексуальні костюми для рольових ігор