38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Анальна пробка золотистого кольору з рожевим кристалом у вигляді серця Gold S

Анальна пробка золотистого кольору з рожевим кристалом у вигляді серця Gold S

Артикул 820139
Колір каменю: Рожевий
595 грн
505 грн
Немає в наявності

Анальна пробка золотистого кольору з рожевим кристалом у формі серця Gold S

Підсилюючи відчуття і додаючи пікантності до інтимного життя, анальна пробка цієї моделі стане незамінним аксесуаром для шанувальниць бренду Loveshop. Ефект від використання прикрашена ніжними рожевими кристалами у формі серця, виготовлена з медичної сталі - матеріалу, який приємний на дотик. Сяюче золотисте тіло іграшки підкреслює її естетичну привабливість, роблячи кожний досвід використання особливо еротичним.

Інструкція застосування

Перед використанням обов'язково проводьте гігієнічну обробку засобом дезинфекції або теплою мильною водою. Використовуйте з лубрикантом на основі води або силікону для комфортного проникнення. Після завершення інтимних ігор очистити і зберегти в захисному чохлі.

Догляд за анальною пробкою з кристалом

Пробка потребує обережного поводження та ретельного догляду. Використовуйте нейтральне мило для чищення після кожного використання. Не запускайте стрази в кип'яток або тривалий час під екстремально високими температурами, щоб не спричинити вiдшарування або втрату блиску.

Переваги

  • Бренд - Loveshop: Зарекомендувавший себе на ринку виробник еротичних товарiв, визнаний своєю якiстю та оригiнальнiстю дизайну.
  • Країна-виробник - Китай: У країнi славленiй своєю iнновацiйнiстю та передовими технологiями виготовлюються лише високоякiснi товари.
  • Матерiал - Медична сталь: Гiпоалергенний та безпечний для здоров'я матерiал, який також легко очищається вiд бруду та бактерii.
  • Колiр каменя - Рожевий: Ніжнi рожевi каменi роблять пробку легко впiзнаваною та додають їй жiночостi.
  • Довжина - 75 і дiаметр - 28: Цi розмiри роблять пробку зручною для користування як новачками, так і досвiдченими шанувальниками анальних іграшок.
  • Колiр - Золотистий: Елегантний золотистий вiдтiнок пiдкреслює витонченiiсть та блиск кристала на кiiнець анальної пробки.

Не упустите можливость придбати слепучу анальну пробку серед класичного товару у інтернет-магазині iнтимних товарiv TALLA. Ми гарантуємо швидке задоволення вашого замовлення та повне збереження вашої конфиденцialьностii. Перегляньте всю лinейку анальних пробок з камeнями на нашому сайтii, щоб долучитись до inформацii про кожну модель, знаходить пidходящий продукт за своim смаком! Насолоджуйтеся розмаїттям наших изделий!



Функціональне призначення анальних пробок зі стразами нічим не відрізняється від інших виробів цієї категорії. Вони дозволяють швидко і з мінімальним дискомфортом долучитися до такого бажаного сексу - анального. З їхньою допомогою підготувати анус до реального проникнення дуже просто і зробити це можна не лише без дискомфорту, а й із задоволенням. Великим плюсом пробок є той факт, що застосовувати їх можна не тільки в ліжку, а й у повсякденному житті. Анальні пробки з каменем мають ще одну перевагу. Вони є дуже пікантною прикрасою, яка, як і будь-який елемент у сексі, стає чимось більшим, ніж просто декором

Виробник Loveshop
Діаметр 28
Довжина 75
Тип інтимної іграшки Анальний корок
Колір Золотистий
Країна виробник Китай
Матеріал медична сталь
Колір каменю Рожевий
Стать Унісекс
Категорія сексшопу Анальні пробки зі стразами
Залишіть свій відгук на Анальна пробка золотистого кольору з рожевим кристалом у вигляді серця Gold S напишіть відгук
Супутні товари
Анальні пробки зі стразами