38(098)060-90-90
График работы:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Вс. 10:00-18:00
Анальна пробка чорна силіконова з безбарвним каменем Сваровскі loveshop розмір S

Анальна пробка чорна силіконова з безбарвним каменем Сваровскі loveshop розмір S

Артикул 820140
Колір: Чорний
395 грн
335 грн
Немає в наявності

Анальна пробка чорна силіконова з безбарвним каменем Swarovski Loveshop розмір S

Ексклюзивний аксесуар для особливих моментів і вишуканих задоволень. Анальна пробка виготовлена з медичного силікону, що забезпечує безпеку та комфорт при використанні. Її унікальний дизайн включає в себе вставлений безбарвний камінь Swarovski, який додає ще більше елегантності та розкіші. Саме ця модель має компактні розміри - довжина 75 мм, а діаметр - всього 28 мм, що дозволяє навіть новачкам у цій галузі комфортно використовувати дане виробництво.

Інструкція застосування

Перед першим використанням рекомендується провести стерилізацію анальної пробки. Застосування можливе як для самостійних розваг, так і для гри у парі.

Догляд за анальною пробкою з кристалом

Продукт легко очищається теплою водою і милом або спеціальними засобами для очищення секс-іграшок після кожного використання.

Переваги

  • Бренд - Loveshop. Відомий виробник еротичної продукції, що гарантує якість та безпеку своїх товарів.
  • Країна виробник - Китай. Всесвітньо відома країна-виробник інтимних аксесуарів.
  • Матеріал - Силікон. Безпечний для здоров'я матеріал забезпечує тривалість товару.
  • Колір каменя - Прозорий. Елегантно підбраний колір страза робить його непомітним на будь-якому фоні.
  • Довжина і діаметр - 75 мм і 28 мм відповідно, дозволяють використовувати пробку як новачкам, так і більш досвідченим користувачам.
  • Колiр - Чорний. Класичний чорний колiр анальної пробки створює ефект елегантностi та шика.
Запрошуємо Вас придбати Анальну пробку чорну силiконову з безбарвним каменем Swarovski Loveshop розмiр S у нашому інтернет-магазинi iнтимних товарiв TALLA. Вас чекає широкий асортимент анальних пробок зi стразами на будь-який смак та колiр!

Функціональне призначення анальних пробок зі стразами нічим не відрізняється від інших виробів цієї категорії. Вони дозволяють швидко і з мінімальним дискомфортом долучитися до такого бажаного сексу - анального. З їхньою допомогою підготувати анус до реального проникнення дуже просто і зробити це можна не лише без дискомфорту, а й із задоволенням. Великим плюсом пробок є той факт, що застосовувати їх можна не тільки в ліжку, а й у повсякденному житті. Анальні пробки із кристалом мають ще одну перевагу. Вони є дуже пікантною прикрасою, яка, як і будь-який елемент у сексі, стає чимось більшим, ніж просто декором

Виробник Loveshop
Діаметр 28
Довжина 75
Тип інтимної іграшки Анальний корок
Країна виробник Китай
Колір каменю Прозорий
Матеріал Силікон
Стать Унісекс
Колір Чорний
Категорія сексшопу Анальні пробки зі стразами
Залишіть свій відгук на Анальна пробка чорна силіконова з безбарвним каменем Сваровскі loveshop розмір S напишіть відгук
Супутні товари
Анальні пробки зі стразами