38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Анальна пробка Червона силіконова з червоним каменем у вигляді серця loveshop розмір S

Анальна пробка Червона силіконова з червоним каменем у вигляді серця loveshop розмір S

Артикул 820162
Колір каменю: Червоний
485 грн
412 грн
Немає в наявності

Анальна пробка червона силіконова з червоним каменем у формі серця Loveshop розмір S

Цей вишуканий аксесуар підкреслить вашу бездоганність і впевненість у пошуку нових відчуттів. Анальна пробка оснащена яскраво-червоною іграшкою з блискучим каменем, форма якого нагадує серце. Малий розмір робить іграшку ідеальною для початківців, що завойовують світ стимуляції ануса. Гладкий і гнучкий матеріал - це 100% медичний силікон найвищого класу.

Інструкція з використання

Продукт призначений для індивідуального використання, як у половому акті, так і для естетичних цілей (страз може бути помітний при носінні облягаючого одягу або білизни). Попередньо скористайтеся на ньому лубрикантами на водній основі.

Догляд за анальною пробкою з кристалом

Після кожного використання дану модель необхідно ретельно очистити під теплою водою, використовуючи мило або спеціальний очисник для секс-іграшок. Після чищення дайте їй повністю висохнути.
  • Бренд: Loveshop - лідер у виробництві аксесуарів для інтимних ігор, саме ця марка гарантує якість та безпеку використання.
  • Країна виробника - Китай. Завдяки регляції на митниці всі товари піддаються строгому контролю якості.
  • Матеріали: Силікон безпечного класу, який абсолютно безшкодний для організму.
  • Колiр каменя та самої пробки - захоплюючий яскравий червоний.
  • Довжина 75 мм і дiаметр 28 мм пасують як новачкам так і продовжуючим дослiджувати межi свого задоволення вiд анальної стимуляцiї.
Промо текст Не пропустiть шанс розкрити невiдомi горизонти задоволення! Тiльки тут, у інтернет-магазин TALLA, можна придбати цей дивовижний аксесуар за чудовою цiною. Вiдкрийте новi можливостi свого тiла та дайте полiт своїй фантазii! Ознайомтеся з усим розмаїттям анальних пробок з кристалами на нашому сайтi.

Функціональне призначення анальних пробок зі стразами нічим не відрізняється від інших виробів цієї категорії. Вони дозволяють швидко і з мінімальним дискомфортом долучитися до такого бажаного сексу - анального. З їхньою допомогою підготувати анус до реального проникнення дуже просто і зробити це можна не лише без дискомфорту, а й із задоволенням. Великим плюсом пробок є той факт, що застосовувати їх можна не тільки в ліжку, а й у повсякденному житті. Анальні пробки з каменем мають ще одну перевагу. Вони є дуже пікантною прикрасою, яка, як і будь-який елемент у сексі, стає чимось більшим, ніж просто декором

Виробник Loveshop
Діаметр 28
Довжина 75
Тип інтимної іграшки Анальний корок
Країна виробник Китай
Матеріал Силікон
Стать Унісекс
Колір каменю Червоний
Колір Червоний
Категорія сексшопу Анальні пробки зі стразами
Залишіть свій відгук на Анальна пробка Червона силіконова з червоним каменем у вигляді серця loveshop розмір S напишіть відгук
Супутні товари
Анальні пробки зі стразами