38(098)060-90-90
График работы:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Вс. 10:00-18:00
Анальна пробка чорна силіконова з фіолетовим каменем Сваровскі loveshop розмір S

Анальна пробка чорна силіконова з фіолетовим каменем Сваровскі loveshop розмір S

Артикул 820173
395 грн
335 грн
Немає в наявності

Анальна пробка чорна силіконова з фіолетовим каменем Сваровскі Loveshop розмір S

Любиш елегантність і стиль у всьому? Тоді ця прекрасна анальна пробка з високоякісного медичного силікону від бренду Loveshop стане твоїм ідеальним вибором! Ніжне, гіпоалергенне і ультра-м'яке покриття дарує комфорт при використанні. Ергономічний конус забезпечує плавне введення. А кристал Сваровскі, який мерехтить чарівно фіолетовими переливами, додає естетичний шик кожному вашому руху. Повноту відчуттів доповнить компактний розмір S.

Інструкція застосування

Перед введенням анальної пробки необхідно передчистити і обробити лубрикантом на водній основі. Гладка форма має зручний для захоплення горловину і закруглений кінець.

Догляд за анальною пробкою з кристалом

Продукт потребує простого догляду: достатньо мити його під теплою водою з милом або спеціальними очисниками для секс-іграшок.

Переваги

  • Бренд Loveshop - знак якості та надійності.
  • Країна виробник Китай - забезпечує доступність ціни без втрати високої якості.
  • Матеріал Силікон - гипоалергенен, має приємну текстуру, легко чиститься.
  • Колір каменя Фіолетовий - ефектний і стильний акцент на чорному тлі.
  • Довжина 75 мм і Діаметр 28 мм - оптимальні розміри для комфорту при використанн.
Дозвольте собi ексклюзивне задоволення з анальною пробкою вiд Loveshop. Зануртеся у новi й яскравi вiдчуття уже зараз, роблячи покупку в неперевершеному інтернет-магазинi iнтимних товарiв TALLA! Вiддайте своєму задоволенню додатковий шарм, обравши з широкого асортименту анальних пробок з каменями на нашому сайтi.

Функціональне призначення анальних пробок зі стразами нічим не відрізняється від інших виробів цієї категорії. Вони дозволяють швидко і з мінімальним дискомфортом долучитися до такого бажаного сексу - анального. З їхньою допомогою підготувати анус до реального проникнення дуже просто і зробити це можна не лише без дискомфорту, а й із задоволенням. Великим плюсом пробок є той факт, що застосовувати їх можна не тільки в ліжку, а й у повсякденному житті. Анальні пробки з камінням мають ще одну перевагу. Вони є дуже пікантною прикрасою, яка, як і будь-який елемент у сексі, стає чимось більшим, ніж просто декором

Виробник Loveshop
Діаметр 28
Довжина 75
Тип інтимної іграшки Анальний корок
Країна виробник Китай
Матеріал Силікон
Стать Унісекс
Колір каменю Фіолетовий
Колір Фіолетовий, Чорний
Категорія сексшопу Анальні пробки зі стразами
Залишіть свій відгук на Анальна пробка чорна силіконова з фіолетовим каменем Сваровскі loveshop розмір S напишіть відгук
Супутні товари
Анальні пробки зі стразами