38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Анальна пробка срібляста металева з рожевим пампоном хвостиком зайчика loveshop розмір S

Анальна пробка срібляста металева з рожевим пампоном хвостиком зайчика loveshop розмір S

Артикул 820176
Колір: Рожевий
495 грн
420 грн
Немає в наявності

Анальна пробка срібляста металева з рожевим помпоном хвостиком зайки Loveshop розмір S

Таємничо блискуча, вишукана анальна пробка з хвостиком у вигляді пишного рожевого помпона від бренду Loveshop. Виготовлена з безпечного медичного металу і розносить ваше інтимне життя! Насолоджуйтеся гармонійними відчуттями завдяки точковому впливу на ерогенні зони. Використовуйте перевірену якість і ексклюзивний дизайн! Порадуйте свого партнера несподіваною іграшкою!

Інструкція застосування

Перед першим використанням обробіть пробку спеціальним антибактеріальним засобом або теплою мильною водою. Перед використанням нанесіть лубрикант на водній основі для більш комфортних відчуттів.

Догляд за анальною пробкою з хвостиком

Протирати лише негорючим очисником, окремо чистити помпон м'якою сухою щіткою. Не прати, не кип'ятити.

Переваги

  • Бренд - Loveshop: відомий бренд у галузі інтимної продукції, що гарантує якість товару.
  • Країна-виробник - Китай: країна з багаторічним досвідом у виробництві таких товарів, що підтверджує його надійність та довговечність.
  • Матеріал - Метал: забезпечує чудову теплопроводнiсть та безпеку для здоров'я.
  • Тип хвоста - Зайчик: додає шарму та гри до партнерських розваг.
  • Довжина 75мм і Дiаметр 28мм: щоб було комфортно тримати в руках та використовувати. Cвет-Рожевийa– яскравий приємний вiдтiнок робить іграшку естетично привабливою.
Не упустите свой шанс розширити горизонти насолоди! Анальна пробка срiбляста металева з рожевим помпоном хвостиком зайки Loveshop - вибiр смiливих та допитливих. Замовити можна прямо зараз у нашому інтернет-магазинi iнтимних товарiв TALLA! І не забудьте ознайомитися з усiм асортиментом анальних пробок на нашому сайтi, адже кожен з них унiкальний по-своєму!

Анальні пробки з хвостом – простий та надзвичайно ефективний спосіб підвищити градус збудження у обох партнерів. З їх допомогою легко перетворитися на тварину, організувавши захоплюючу еротичну гру. Частина іграшки, яка призначена для занурення в анальний отвір, має ту ж конструкцію, що й класичні анальні пробки, ті ж функціональні можливості. Родзинка в хвості, що пробуджує в людині первісний інстинкт, перетворюючи будь-яку гру на гарячу дію.

До чудових гігієнічних властивостей, практичності та довговічності металу, додається можливість відчути контраст температур, «силу» матеріалу. Але пробки для анала без вібрації можуть бути й іншими. При виборі секс-іграшки рідко орієнтуються лише на форму, розмір, матеріал. Кожна з цих характеристик розглядається разом із іншими, тому виробники надають нам право вибору з величезної кількості секс-гаджетів.

Наші чутливі зони потребують новизни. Анальні пробки з хвостом є гарним тлом для інтимних стосунків і добре розігрівають нас напередодні, але завтра ваш анус захоче змін. Відчути їх допоможуть кульки анальні , які дозволяють не просто насолоджуватися, а грати, отримуючи задоволення. Якщо анальну пробку частіше розглядають як джерело стимуляції малої інтенсивності, то намисто та кульки роблять анальні ігри набагато яскравішими.

Виробник Loveshop
Діаметр 28
Довжина 75
Тип інтимної іграшки Анальний корок
Тип хвоста Зайчик
Країна виробник Китай
Матеріал Метал
Колір Рожевий
Стать Унісекс
Категорія сексшопу Анальні пробки з хвостиком
Залишіть свій відгук на Анальна пробка срібляста металева з рожевим пампоном хвостиком зайчика loveshop розмір S напишіть відгук
Супутні товари
Анальні пробки з хвостиком