38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Анальна пробка металева хамелеон з райдужним каменем loveshop розмір L

Анальна пробка металева хамелеон з райдужним каменем loveshop розмір L

Артикул 820189
795 грн
675 грн
Немає в наявності

Анальна пробка металева хамелеон з веселкою Loveshop розмір L

Ця анальна пробка від торгової марки Loveshop - справжнє втілення елегантності, стилю та якості. Світловідбиваючий елемент у вигляді веселки кристала підсилює чутливу гру світла і тіней, підкреслюючи кожен рух вашого тіла. Завдяки універсальному розміру "L" (довжина 90мм, діаметр 40мм), цей аксесуар підходить для більшості любителів анальних розваг, незалежно від досвіду.

Інструкція з використання

Спочатку необхідно обробити пробку спеціальними засобами для чистоти та безпеки використання. Потім повільно вводьте її, використовуючи змащення на водній основі.

Догляд за анальною пробкою з кристалом

Зберігати такі аксесуари слід у спеціальних чохлах або пакетиках з непрозорого матеріалу подалеку від прямих сонячних променів і місць проявлення агресивного середовища. Після кожного використання виробу необхідно ретельно очистити.

Переваги

  • Бренд Loveshop - провідний виробник на ринку інтимних товарів, який зарекомендував себе як надійний постачальник якісного продукту
  • Країна-виробник Китай - лідер у галузі виготовлення інтимних аксесуарів, що гарантує високу яксть своїх виробiв
  • Матерiал пробки - сталь - довговiчний, гiгiєнiчний матерiал, безпечний для тiла та приємний на дотик
  • Колiр каменя "хамелеон" - благородно переливаючася на свiтлi веселка кольорiв додає унiкальностi
Купуйте анальну пробку металеву хамелеон з веселкою Loveshop розмiр L уже сьогоднi у нашому інтернет-магазин TALLA! Замовте всього за кiлька клiкiв та отримайте новий рiвень iнтимного задоволення! Ознайомтеся з усим асортиментом анальних пробок з кристалами на сайтi.

Функціональне призначення анальних пробок зі стразами нічим не відрізняється від інших виробів цієї категорії. Вони дозволяють швидко і з мінімальним дискомфортом долучитися до такого бажаного сексу - анального. З їхньою допомогою підготувати анус до реального проникнення дуже просто і зробити це можна не лише без дискомфорту, а й із задоволенням. Великим плюсом пробок є той факт, що застосовувати їх можна не тільки в ліжку, а й у повсякденному житті. Анальні пробки з каменем мають ще одну перевагу. Вони є дуже пікантною прикрасою, яка, як і будь-який елемент у сексі, стає чимось більшим, ніж просто декором

Виробник Loveshop
Діаметр 40
Довжина 90
Тип інтимної іграшки Анальний корок
Країна виробник Китай
Матеріал Метал
Стать Унісекс
Колір каменю Хамелеон
Колір Хамелеон
Категорія сексшопу Анальні пробки зі стразами
Залишіть свій відгук на Анальна пробка металева хамелеон з райдужним каменем loveshop розмір L напишіть відгук
Супутні товари
Анальні пробки зі стразами