38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Еротичний бодістокінг із вирізом на спині чорного кольору зі стразами Leg Avenue розмір M

Еротичний бодістокінг із вирізом на спині чорного кольору зі стразами Leg Avenue розмір M

Артикул 85636
4 299 грн
3 654 грн
Сексуальний комбінезон Leg Avenue Rhinestone зі стразами, чорний, M

    Напівпрозорий комбінезон Leg Avenue Rhinestone зі стразами прикрашатиме ваше тіло і сяятиме подібно до зірок! Осліпіть світ іскристою спокусою, одягнувши комбінезон Leg Avenue з прозорими стразами. Ви привернете увагу, коли одягнете цю блискучу досконалість зі стразами, еластичною прозорою тканиною та сексуальним вирізом на спині! Цей чудовий комбінезон виготовлений з преміальних матеріалів Leg Avenue і прикрашений блискучими стразами різного розміру, що ідеально поєднуються з аксесуарами та сексуальною білизною. Аксесуари, трусики та прикраси на фото до набору не входять, але ви можете придбати все необхідне для повноцінного образу у нас на сайті! Вам сподобається форма, що підкреслює фігуру, і приголомшливе почуття на тілі! Таке вбрання обов'язково стане яскравою, сяючою центральною деталлю у вашому образі, неважливо це буде еротичний образ або вбрання на тематичну вечірку. М'який та еластичний комбінезон зручно носити протягом тривалого часу. Матеріал виробу неймовірно міцний та еластичний, завдяки чому ви почуватиметеся комфортно. Прозора еластична тканина покрита сліпучими стразами, що переливаються під час кожного руху. Всі стрази прикріплені такими, що дуже міцно сидять на напівпрозорій тканині. Стрази, що світяться, надають хороший блиск і неймовірно виглядають на світі, граючи привабливими різнокольоровими відблисками! Високоякісна тканина для тривалого носіння та технологія ідеальної посадки роблять цей комбінезон просто ідеальним!

Матеріал: 95% поліамід, 5% еластан.

У бодістокінгах вдається гармонійно поєднати нижню і верхню частину жіночого тіла, В образі з'являється ще більше таємниці, а значить бажання її розкрити, еротики, пристрасті. Як ніяка інша жіноча білизна, бодістокінги вміють підкреслити всі переваги жіночої фігури, зробити образ пікантним. Це якраз той самий випадок, коли тіло не тільки не втрачає своєї природної привабливості, а й стає набагато привабливішим. У бодістокінгу жінка автоматично стає експертом у сфері спокуси.

Виробник Leg Avenue
Міжнародний розмір M
Вид виробу Бодістокінг
Стать Жіночий
Матеріал Поліамід, Страз
Країна виробник США
Колір Чорний
Категорія сексшопу Бодістокінги
Залишіть свій відгук на Еротичний бодістокінг із вирізом на спині чорного кольору зі стразами Leg Avenue розмір M напишіть відгук
Супутні товари
Бодістокінги