38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Костюм сексуальної медсестри чорного кольору Leg Avenue Naughty nurse 4 предмети розмір S

Костюм сексуальної медсестри чорного кольору Leg Avenue Naughty nurse 4 предмети розмір S

Артикул 86926 / S
Міжнародний розмір: S
3 599 грн
3 059 грн
Примусьте серце Вашого чоловіка битися сильніше, адже коли він побачить Вас у цьому сексуальному костюмі, то не зможе стримати захоплених вигуків.

Подаруйте йому це чарівне сексуальне зцілення в ультра-спокусливому костюмі, що включає сукню на блискавці з підв'язками, фартух з серцем, пов'язку на руку та головний убір.

Облягаюча міні-сукня створена для того, щоб підкреслити всі правильні вигини завдяки тканині з ефектом мокрого тіла, глибокому V-подібному вирізу горловини та затискачам для панчох з підв'язками.

У комплекті: сукня, фартух, пов'язка на руку та головний убір.

Порада щодо догляду: ручне прання в холодній воді, Не застосовувати сполуки хлору, сушити на вішалці, не гладити.

Різноманітність у сексі залежить від нашого бажання та фантазії. Але все стає простіше, якщо у вашому розпорядженні опиняються костюми для сексу . З їхньою допомогою можна реалізувати практично будь-який сценарій, а це означає, що з вашого життя зникне нудний секс. Рольовий костюм – це можливість втілити в реальність практично будь-яку еротичну фантазію, яку ви давно виношуєте в голові, але на реалізацію якої так і не зважилися. Інтимний гардероб так само важливий, як одяг для повсякденного носіння і підходить як для профілактики, так і для усунення проблем у сексі.

Виробник Leg Avenue
Міжнародний розмір S
Тематика костюму Військові, Поліція
Стать Жіночий
Матеріал Поліестер
Країна виробник США
Колір Чорний
Категорія сексшопу Сексуальні костюми для рольових ігор
Залишіть свій відгук на Костюм сексуальної медсестри чорного кольору Leg Avenue Naughty nurse 4 предмети розмір S напишіть відгук
Супутні товари
Сексуальні костюми для рольових ігор