38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Костюм еротичної медсестри для рольових ігор білого кольору з червоним Leg Avenue ER Hottie 4 предмета розмір XS

Костюм еротичної медсестри для рольових ігор білого кольору з червоним Leg Avenue ER Hottie 4 предмета розмір XS

Артикул 86985
3 950 грн
3 357 грн
Примусь свій пульс битися швидше в страшенно гарячому костюмі красуні з 4 частин Leg Avenue ER Hottie. Подаруйте їм це сексуальне зцілення в ультрасексуальному костюмі, що включає вінілову сукню з підв'язками на блискавці, фартух із серцем, пов'язку на руку та головний убір.

Ця гарячкова гаряча міні-сукня створена для того, щоб підкреслити всі правильні вигини завдяки винилу, що облягає, глибокому V-подібному вирізу і затискачам для підв'язок. Завершіть ефектний образ красуні за допомогою пов'язки на голову у вигляді серця, відповідного міні фартуха і нарукавника.

Доповніть цей апетитний костюм медика лосинами Leg Avenue Vinyl Top у сіточку та підходящими туфлями на підборах. Щоб швидко підібрати костюм для пари, гляньте чоловічий костюм доктора Leg Avenue. Ідеально підходить для костюма на Хелловін або як костюм для рольових ігор у неробочий час.

Різноманітність у сексі залежить від нашого бажання та фантазії. Але все стає простіше, якщо у вашому розпорядженні опиняються костюми для сексу . З їхньою допомогою можна реалізувати практично будь-який сценарій, а це означає, що з вашого життя зникне нудний секс. Рольовий костюм – це можливість втілити в реальність практично будь-яку еротичну фантазію, яку ви давно виношуєте в голові, але на реалізацію якої так і не зважилися. Інтимний гардероб так само важливий, як одяг для повсякденного носіння і підходить як для профілактики, так і для усунення проблем у сексі.

Виробник Leg Avenue
Міжнародний розмір XS
Колір Білий
Стать Жіночий
Тематика костюму Мед персонал
Матеріал Поліестер
Країна виробник США
Категорія сексшопу Сексуальні костюми для рольових ігор
Залишіть свій відгук на Костюм еротичної медсестри для рольових ігор білого кольору з червоним Leg Avenue ER Hottie 4 предмета розмір XS напишіть відгук
Супутні товари
Сексуальні костюми для рольових ігор