38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Сексуальний костюм медсестри швидкої допомоги для рольових ігор червоно білого кольору Leg Avenue 4 предмета розмір M

Сексуальний костюм медсестри швидкої допомоги для рольових ігор червоно білого кольору Leg Avenue 4 предмета розмір M

Артикул 86985/M
Міжнародний розмір: M
4 450 грн
3 782 грн
Рольовий костюм сексуальної медсестри Leg Avenue ER Hottie вініл, 4 предмети, розмір M

Примусь його пульс битися швидше в страшенно гарячому костюмі красуні з 4 частин Leg Avenue ER Hottie.

Подаруйте своєму коханому сексуальне зцілення в ультра сексуальному костюмі, що включає вінілову сукню з підв'язками на блискавці, фартух з серцем, пов'язку на руку і головний убір.

Ця гаряча гаряча міні-сукня створена для того, щоб підкреслити всі правильні згини завдяки винилу, що облягає, глибокому V-подібному вирізу і пажам для панчіх.

Завершіть ефектний образ красуні за допомогою пов'язки на голову у вигляді серця, що відповідає міні фартуху та пов'язки на руку.

Доповніть цей апетитний костюм медсестри сексуальними панчохами в сіточку та парфумерією з феромонами, і він не зможе встояти.

Різноманітність у сексі залежить від нашого бажання та фантазії. Але все стає простіше, якщо у вашому розпорядженні опиняються секс костюми. З їхньою допомогою можна реалізувати практично будь-який сценарій, а це означає, що з вашого життя зникне нудний секс. Рольовий костюм – це можливість втілити в реальність практично будь-яку еротичну фантазію, яку ви давно виношуєте в голові, але на реалізацію якої так і не зважилися. Інтимний гардероб так само важливий, як одяг для повсякденного носіння і підходить як для профілактики, так і для усунення проблем у сексі.

Виробник Leg Avenue
Міжнародний розмір M
Колір Білий, Червоний
Стать Жіночий
Тематика костюму Мед персонал
Матеріал Поліестер
Країна виробник США
Категорія сексшопу Сексуальні костюми для рольових ігор
Залишіть свій відгук на Сексуальний костюм медсестри швидкої допомоги для рольових ігор червоно білого кольору Leg Avenue 4 предмета розмір M напишіть відгук
Супутні товари
Сексуальні костюми для рольових ігор