38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Вібратор тюльпан із вакуумною стимуляцією Sweet Em Velvet Lure Рожевий

Вібратор тюльпан із вакуумною стимуляцією Sweet Em Velvet Lure Рожевий

Артикул 89660
2 195 грн
1 865 грн

Цей чарівний вібратор – ваш ідеальний вибір для розкутих та яскравих інтимних моментів!

ів!

Унікальний дизайн у поєднанні з передовими технологіями відкриє перед вами нові грані задоволення та дивовижні відчуття. Цей двосторонній вібратор, стилізований під ніжний тюльпан, має відразу дві робочі сторони, щоб задовольнити всі ваші бажання.


Ніжний бутон із вакуумною стимуляцією стимулює клітор, створюючи приємний вакуумний тиск, який пробуджує всі ваші приховані фантазії. А інша головка, розташована на закінченні стебла, з потужними вібраціями дозволить досліджувати нові ерогенні зони та досягти неймовірних вершин блаженства.


Ви самі контролюєте інтенсивність вакууму та вібрацій, щоб налаштувати рівень стимуляції на свій смак. Цей пристрій ідеально підходить як для соло-експериментів, так і для різноманітних ігор з партнером, додаючи у ваше інтимне життя незабутні моменти.


Вібратор має 10 функцій вібрацій і 10 режимів вакуумної стимуляції. Іграшка має інтуїтивно зрозуміле управління, що дозволяє легко перемикатися між режимами та насолоджуватися миттєвістю абсолютного задоволення.


Пориньте в океан пристрасті та насолоди з цим унікальним вібратором у вигляді тюльпану.


Дозвольте собі випробувати неймовірну насолоду та відкрийте нові можливості для яскравих інтимних пригод! Зробіть використання вібратора справжньою казкою разом із ароматним лубрикантом на водній основі! До та після гри промивайте вібратор та обробляйте антисептиком для секс-іграшок.


 


Характеристики:


 


Матеріали – силікон

Розміри - 188 х 55 х 55 мм

Джерело живлення – зарядка USB-кабель

Час зарядки – 120 хвилин Час безперервного використання – 50 хвилин

Захист від вологи - IPX6 Колір - рожевий



Стимуляція клітора стає інтенсивною та ніжною одночасно, якщо ви використовуєте вібратор вакуумний . Цього домагаються завдяки відсутності контакту з головною ерогенною зоною на тілі жінки, а надлишковий тиск у поєднанні з вібраціями, що змінюються, створюють умови для швидкого і потужного оргазму, збільшуючи потік крові, що циркулює в цій зоні. Щоб підвищити ефективність стимуляції, достатньо вибрати один із швидкісних режимів або встановлені налаштування.

Можливості як класичних, так і вакуумних вібраторів стають ширшими при впровадженні сучасних технологій. У категорії вібратори на відстані  зібрано унікальні девайси, основною відмінністю яких є можливість керування із програми, встановленої у смартфоні. Це не тільки прибирає просторові обмеження, оскільки керувати іграшкою можна з будь-якого місця, де є доступ до Інтернету. У програмі реалізовані додаткові функції, які дозволяють підібрати режим впливу, що підходить лише вам.

Поява безконтактних стимуляторів – прогрес у секс-індустрії. Однак це практично не вплинуло на популярність класичних інтимних гаджетів. Серед них вагінальні стимулятори , які надають жінці можливість випробувати відчуття, максимально наближені до реальних, що виникають під час близькості з чоловіком. Цим ніколи не можна пересититися, тим більше, що виробники пропонують вібратори різних розмірів, реалістичні і не дуже, з можливістю керування безпосередньо з пульта на іграшці або віддалено пультом дистанційного керування або з програми на смартфоні.

У деяких випадках на зміну класичним та вакуумним вібраторам мають прийти іграшки, які дадуть повну свободу дій. Наприклад, вібруючі трусики – вони звільнять руки, що дозволить зробити сценарій інтимних ігор різноманітнішим. Їх можна використовувати не тільки під час прелюдії до сексу або під час статевих стосунків. Надіти їх можна, вирушаючи на роботу або на прогулянку, розширивши зону отримання задоволення за межі спальні.

Виробник Sweet Em
Кількість швидкостей вібрації 10
Довжина 188
Діаметр 55
Тип елементів живлення USB
Тип інтимної іграшки Вібратор
Режим роботи Вібрація
Стать Жіночий
Країна виробник Китай
Тип вібратора Кліторальний
Колір Рожевий
Матеріал Силікон
Водостійкість Так
Категорія сексшопу Вакуумні вібратори
Залишіть свій відгук на Вібратор тюльпан із вакуумною стимуляцією Sweet Em Velvet Lure Рожевий напишіть відгук
Вакуумні вібратори