38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Вагінальний вібратор-кролик Sweet Em 3 режиму вібрації 10 режимів у кліторального відростка зелений

Вагінальний вібратор-кролик Sweet Em 3 режиму вібрації 10 режимів у кліторального відростка зелений

Артикул 89738
2 850 грн
2 422 грн
Немає в наявності

Відкрийте для себе світ безлічі оргазмічних можливостей із цим чудовим вібратором-кроликом!

Якщо ви шукаєте інтенсивну насолоду та приголомшливі відчуття, то він стане вірним провідником у подорожі до сексуальної гармонії.


Іграшка обладнана не лише 10 режимами вібрації, а й 5 режимами коливань, щоб задовольнити навіть найприхованіші бажання. Насолоджуйтеся м'якими вібраціями або захопитеся сильними імпульсами - вибір за вами! Відкрийте для себе нескінченні варіації насолоди та налаштуйтеся на власний ритм задоволення!


Вібратор-кролик виготовлений з високоякісного силікону, безпечного та приємного на дотик. Рельєфний вагінальний відросток дозволить вам глибше дослідити свої бажання, а на кліторальному відростку вушка кролика подарують дивовижні стимуляції. Чудові тактильні відчуття ніколи не були такими близькими!

Іграшка легко заряджається через кабель. Це так просто і зручно, адже ви зможете насолоджуватись своїми моментами з упевненістю, що ваш супутник завжди під рукою! Вібратор-кролик - це майстерно спроектований пристрій, створений для доставлення вам неймовірного задоволення.

Він занурить вас у світ насолоди, який не знає меж. Для хорошого ковзання використовуйте лубриканти на водній основі.


Характеристики:

Довжина - 22.5 см

Діаметр - 4.3 см

Матеріал – силікон

Батарея - 3.7V полімерно-літієва

Захист від води - IPX5

Час роботи/час зарядки - 150 хвилин/90 хвилин



Щоб досягти максимального сексуального задоволення, потрібно враховувати безліч факторів. Одним з них є особливості будови жіночих зовнішніх статевих органів. Так, жінкам, у яких клітор розташований близько до входу в піхву, більше задоволення принесуть стимулятори для піхви. Їхній клітор знаходиться в безпосередньому контакті з іграшкою під час стимуляції, тому задоволення настає дуже швидко і без додаткових ласок.

Для тих, хто хоче протестувати розмір, який недоступний у реальному житті, створені величезні вібратори . У кожної жінки свої погляди на ідеальний розмір, способи стимуляції, які можуть змінюватися з часом. Великі іграшки – це не лише вибір розміру. Так само як і девайси із звичайними габаритами, вони можуть бути виготовлені із найрізноманітніших матеріалів, виглядати максимально реалістично або лише частково нагадувати статевий член чоловіка.

Виробник Sweet Em
Довжина 225
Діаметр 43
Тип елементів живлення Акумулятор
Тип інтимної іграшки Вібратор
Тип вібратора Вагінальний, Кліторальний
Тип хвоста Зайчик
Колір Зелений
Країна виробник Китай
Матеріал Силікон
Категорія сексшопу Вагінальні Вібратори
Залишіть свій відгук на Вагінальний вібратор-кролик Sweet Em 3 режиму вібрації 10 режимів у кліторального відростка зелений напишіть відгук
Супутні товари
Вагінальні Вібратори