38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Вакуумний стимулятор для клітора у вигляді троянди бежевого кольору Sweet Em Velvet Lure

Вакуумний стимулятор для клітора у вигляді троянди бежевого кольору Sweet Em Velvet Lure

Артикул 89813
Колір: Бежевий
1 995 грн
1 695 грн
Витонченість та задоволення зливаються в одному чарівному приладі – вібратор для клітора з хвильовою стимуляцією у вигляді бутона троянди. Створений для того, щоб пробуджувати у вас бурю пристрасних емоцій та подарувати незабутні моменти радості та насолоди.

Ніжні вібрації, точно підібрані для хвильової стимуляції, занурюють вас у світ мрій та еротичних фантазій. Цей чарівний інструмент здатний розбудити всі ваші приховані бажання та призвести до яскравих, нестримних оргазмів.

Створений з особливою ретельністю та турботою про ваш комфорт, вібратор має інтуїтивно зрозуміле управління, щоб ви могли зосередитися виключно на своїх почуттях. Компактний розмір та елегантний дизайн дозволяють брати його із собою у подорожі або зберігати в затишному місці.

Іграшка має 7 різних варіацій функціоналу, серед яких ви точно зможете вибрати цей!

Застосовуйте вібратор із хвильовою стимуляцією самостійно або розділіть задоволення з партнером, щоб розкрити нові грані задоволення в інтимному житті. Він стане вашим вірним супутником у світі насолод, відкриє двері у світ сексуальних можливостей та привнесе різноманітність в інтимні стосунки.

Забудьте про всі турботи та повсякденні проблеми – ця іграшка візьме на себе турботу про ваше блаженство. Дозвольте собі поринути у розкішний світ задоволень та насолод з цим вишуканим девайсом. Він подарує вам незабутні моменти, наповнені чуттєвістю та радістю!

Зробіть свої відчуття ще яскравішими за допомогою рідкого вібратора! До та після гри обов'язково промивайте стимулятор та обробляйте антисептиком для секс-іграшок.

 

Характеристики:

Матеріал – силікон

Розміри – 58 х 58 х 66

Джерело живлення – зарядка магнітний USB-кабель

Час зарядки – 120 хвилин

Час безперервного використання – 80 хвилин

Захист від вологи - IPX6

Колір рожевий

 

Штрих код: 2000450089813

Стимуляція клітора стає інтенсивною та ніжною одночасно, якщо ви використовуєте вібратор вакуумний безконтактний . Цього домагаються завдяки відсутності контакту з головною ерогенною зоною на тілі жінки, а надлишковий тиск у поєднанні з вібраціями, що змінюються, створюють умови для швидкого і потужного оргазму, збільшуючи потік крові, що циркулює в цій зоні. Щоб підвищити ефективність стимуляції, достатньо вибрати один із швидкісних режимів або встановлені налаштування.

Поява безконтактних стимуляторів – прогрес у секс-індустрії. Однак це практично не вплинуло на популярність класичних інтимних гаджетів. Серед них стимулятори для вагіни , які надають жінці можливість випробувати відчуття, максимально наближені до реальних, що виникають під час близькості з чоловіком. Цим ніколи не можна пересититися, тим більше, що виробники пропонують вібратори різних розмірів, реалістичні і не дуже, з можливістю керування безпосередньо з пульта на іграшці або віддалено пультом дистанційного керування або з програми на смартфоні.

У деяких випадках на зміну класичним та вакуумним вібраторам мають прийти іграшки, які дадуть повну свободу дій. Наприклад, вібро трусики – вони звільнять руки, що дозволить зробити сценарій інтимних ігор різноманітнішим. Їх можна використовувати не тільки під час прелюдії до сексу або під час статевих стосунків. Надіти їх можна, вирушаючи на роботу або на прогулянку, розширивши зону отримання задоволення за межі спальні.

Виробник Sweet Em
Довжина 58
Діаметр 66
Кількість швидкостей вібрації 7
Колір Бежевий
Тип інтимної іграшки Вібратор
Режим роботи Вакуумна стимуляція
Стать Жіночий
Країна виробник Китай
Тип вібратора Кліторальний
Матеріал Силікон
Функція вібрації Так
Водостійкість Так
Категорія сексшопу Вакуумні вібратори
Залишіть свій відгук на Вакуумний стимулятор для клітора у вигляді троянди бежевого кольору Sweet Em Velvet Lure напишіть відгук
Вакуумні вібратори