38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Лубрикант Amor Gleit Stoff Aloe Vera

Лубрикант Amor Gleit Stoff Aloe Vera

Артикул 90015
129 грн
Немає в наявності
Лубрикант Amor Gleit Stoff Aloe Vera - це засіб на водній основі з додаванням екстракту алое вера, який ефективно зволожує, ніжно живить і інтенсивно розслабляє м'язи - три в одному! Це ідеальне доповнення до вашого інтимного життя, яке забезпечує комфорт і легкість рухів. Ніжний до шкіри, бездоганно підходить для використання з іграшками та презервативами. Виготовлено в Німеччині з високоякісних натуральних компонентів.

Склад:

Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, Hydroxyethylcellulose, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder

Переваги:

  • Бренд: Продукція під брендом "Amor" добре зарекомендувала себе на світовому ринку завдяки своїй високій якості.
  • Країна-виробник: Марка “Amor” представляє товари з Німеччини, що забезпечує високий рівень надійності та безпеки.
  • Об'єм: Об'єм упаковки 100 мл - це економний і практичний варіант для тривалого використання.
  • Основа: Лубриканти на водній основі чудово підходять для будь-якої ситуації, вони сумісні з усіма типами презервативів та іграшок.
  • Ефект: Цей лубрикант активно розслабляє м'язи та ефективно зволожує шкіру завдяки вмісту алое вера в складі.

Застосування:

Невелику кількість лубриканта нанести на необхідну поверхню. Навіщо витрачати час на пошук потрібного товару? Відвідайте інтернет-магазин інтимних товарів TALLA, де ви можете миттєво здійснити всі свої закупки. Також пропонуємо ознайомитися з асортиментом категорії "Змащування на водній основі". Максимум комфорту та мінімальне витрачання часу!

Використовуйте змазки на водній основі з будь-якими інтимними іграшками без побоювання пошкодити їх. Ваш одяг та білизна також будуть у безпеці, а змити залишки лубриканта можна простою водою. Більше 95% у складі змащення – це вода. Мінімальна кількість додаткових інгредієнтів робить їх гіпоалергенними. Змазки швидко висихають, тому не завжди підходять для тих випадків, коли необхідне тривале зволоження, але за універсальністю вони не знають собі рівних.

Лубриканти на водній основі завоювали популярність завдяки своїм універсальним властивостям. Вони використовуються для вагінального, анального сексу під час стимуляції іграшками. В якості експерименту ми пропонуємо протестувати й інші анальні мастила лубриканти , наприклад, силіконові, з вираженим зволожуючим ефектом і пролонгованою дією. Вони розроблені спеціально для проникнення в важкодоступні місця.

Виробник Amor
Об'єм (мл) 100
Смак Без смаку і запаху
Основа Водна
Додатковий ефект Зволоження, Розслаблення м'язів
Країна виробник Німеччина
Категорія сексшопу Лубриканти на водній основі
Залишіть свій відгук на Лубрикант Amor Gleit Stoff Aloe Vera напишіть відгук
Супутні товари
Лубриканти на водній основі