38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Анальний плаг з вібрацією силіконовий DITTO Колір Фіолетовий

Анальний плаг з вібрацією силіконовий DITTO Колір Фіолетовий

Артикул 9006829
Колір: Фіолетовий
4 490 грн
Немає в наявності

Анальний пристрій з вібрацією силіконовий DITTO фіолетового кольору

Дивовижне поєднання естетики та функціональності - анальний пристрій DITTO від відомого бренду We-Vibe. Виготовлений з високоякісного канадського силікону, ця модель безпечна для тіла і має приємний на дотик матеріал. Стимулюючі хвилі різної інтенсивності та потужності забезпечать незабутні миті задоволення, а яскравий фіолетовий колір принесе новизну у ваше життя.

Інструкція з використання:

Перед початком використання вибро-пристрою рекомендується очистити його будь-яким дезинфектором для секс-іграшок. Обильно нанесіть на поверхню лубрикант на водній основі перед використанням. Керувати режимами активації можна як кнопкою на корпусі іграшки, так і через спеціальний мобільний додаток.

Догляд за анальним вибропристроєм

Після використання необхідно ретельно вимити пристрій з використанням м'якого мила і теплої води, нежно протерти насухо. Вибропристрою рекомендується зберігати окремо від інших секс-іграшок, в прохолодному і сухому місці.

Переваги

  • Бренд: We-Vibe - визнаний лідер на ринку інтимних товарів.
  • Країна-виробник: Канада гарантує високий рівень якості.
  • Матеріал: Силікон забезпечує тривалий термін служби продукту та комфортне використання.
  • Довжина 88мм і діаметр 32мм пасують як для новачків, також для досвідчених користувачів.
  • Колiр: яскравий приємний фiолетовий колiр додасть вiзуальної розмаїтостi вашим іграм.
Не упустите можливiсть отримати незабутнi враження уже сьогоднi! Наш інтернет-магазин інтимних товарiв TALLA радий запропонувати анальний пристрiй DITTO за доступною цiною. А якщо Ви хочете розширити свої границi вражень, то радимо ознайомитися з усiм асортиментом анальних пробок на нашому сайтi.

Анальні пробки з вібро дозволяють підняти на небувалий рівень такий привабливий для багатьох вид стимуляції. На відміну від класичних анальних пробок, девайси з вібрацією значно розширюють наші можливості. Наявність вібрації та дистанційне керування іграшкою дозволяють отримувати задоволення поза спальнею, просто займаючись звичайними справами. Навіть звичайна анальна пробка робить наші відчуття гострішими, якщо використовувати її під час прелюдії або статевого акту. Гаджет із вібрацією здатний подарувати ще більше нових вражень від сексу.

Вібрація може відволікати, а додаткові опції часто здатні змінювати основні і більш важливі для користувача характеристики іграшки. У цьому випадку рекомендуємо вам звернути увагу на пробки для анала без вібрації. Їх асортимент дозволяє зробити вибір, який точно відповідає нашим бажанням. Підібрати іграшку, яка забезпечить безпечну та делікатну або навпаки, таку часом необхідну жорстку стимуляцію.

Виробник We-Vibe
Кількість швидкостей вібрації 10
Діаметр 32
Довжина 88
Тип вібратора Анальний
Тип інтимної іграшки Анальний корок
Режим роботи Вібрація
Стать Жіночий
Країна виробник Канада
Матеріал Силікон
Колір Фіолетовий
Категорія сексшопу Анальні пробки з вібрацією
Залишіть свій відгук на Анальний плаг з вібрацією силіконовий DITTO Колір Фіолетовий напишіть відгук
Супутні товари
Анальні пробки з вібрацією