38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Анальна пробка з вібрацією Ditto від We-Vibe синя

Анальна пробка з вібрацією Ditto від We-Vibe синя

Артикул 9006836
Колір: Синій
4 490 грн
Немає в наявності

Анальна пробка з вібрацією Ditto від We-Vibe синя

Захопіться неймовірно м'яким відчуттям і унікальною функціональністю анальної пробки Ditto від всесвітньо відомого бренду We-Vibe. Ця чудова пробка виготовлена з преміум якості силікону, гіпоалергенна і безпечна для тіла. Продукт має розкішну форму, яка забезпечує комфорт при використанні. З його допомогою можна отримати неперевершені відчуття завдяки різним режимам вібрації.

Інструкція з використання

Перед використанням встановіть на ваш пристрій додаток We-Connect™, щоб керувати Ditto за допомогою пульта дистанційного керування або на відстані з будь-якої точки світу. Нанесіть на іграшку достатню кількість лубриканту на водній основі для максимальної ковзкості! Не забудьте після кожного використання ретельно очистити пробку.

Догляд за анальною вибропробкою

Продукт слід зберігати в сухому і темному місці, найкраще у фирмовому пакуванні. Мийте теплою водою і нежирним милом, або спецзасобами для чищення іграшок. Не використовуйте силіконовий лубрикант!

Переваги

  • Бренд We-Vibe - це гарантiя якостi та безпеки продукту;
  • Виготовлено в Канадi - країна з високими стандартами якостi;
  • Матерiал з премiум-силiкону забезпечує м'якiсть на дотик та тривалий термiн служби продукту;
  • Анатомiчна форма (88мм * 32мм) забезпечує комфорт при використаннi;
  • Красивий яскравий колiр - характерний ознака бренда We-Vibe.
Не пропустiть можливiсть додати цi неймовiрнi вiдчуття до вашого інтимного життя! Замовте Анальну пробку з вiбрацiєю Ditto вiд We-Vibe синю уже сьогоднi на сайтi інтернет-магазину iнтимних товарiв TALLA. Вiдвiдайте наш сайт i ознайомтеся з усим асортиментом анальних пробок, ми переконанi, що знайдете той, який пасує саме Вам!

Анальні пробки з вібрацей дозволяють підняти на небувалий рівень такий привабливий для багатьох вид стимуляції. На відміну від класичних анальних пробок, девайси з вібрацією значно розширюють наші можливості. Наявність вібрації та дистанційне керування іграшкою дозволяють отримувати задоволення поза спальнею, просто займаючись звичайними справами. Навіть звичайна анальна пробка робить наші відчуття гострішими, якщо використовувати її під час прелюдії або статевого акту. Гаджет із вібрацією здатний подарувати ще більше нових вражень від сексу.

Вібрація може відволікати, а додаткові опції часто здатні змінювати основні і більш важливі для користувача характеристики іграшки. У цьому випадку рекомендуємо вам звернути увагу на анальні пробки без вібрації . Їх асортимент дозволяє зробити вибір, який точно відповідає нашим бажанням. Підібрати іграшку, яка забезпечить безпечну та делікатну або навпаки, таку часом необхідну жорстку стимуляцію.

Виробник We-Vibe
Діаметр 32
Довжина 88
Тип вібратора Анальний
Тип інтимної іграшки Анальний корок
Режим роботи Вібрація
Стать Жіночий
Країна виробник Канада
Матеріал Силікон
Колір Синій
Категорія сексшопу Анальні пробки з вібрацією
Залишіть свій відгук на Анальна пробка з вібрацією Ditto від We-Vibe синя напишіть відгук
Супутні товари
Анальні пробки з вібрацією