38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Лубрикант на водній основі для анального сексу NUDE

Лубрикант на водній основі для анального сексу NUDE

Артикул 90186
169 грн

Лубрикант на водній основі для анального сексу NUDE

Опис: Представляємо вашій увазі лубрикант на водній основі для анального сексу від відомого бренду NUDE. Цей продукт розроблений спеціально для тих, хто прагне отримати максимальне задоволення від інтимності та забезпечити комфорт своєму партнеру. Лубрикант має високий ступінь змащення, не викликає алергію і підходить для використання з будь-якими видами презервативів.

Склад:

Aqua, Glycerin, Hydroxyethylcellulose, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.

Переваги:

  • Бренд: Nude - заслужив довіру споживачів по всьому світу бренд. Усі продукти компанії виготовляються лише з якісних компонентів.
  • Країна виробник: Німеччина - зарекомендувала себе як країна виробник надійної та якісної продукції.
  • Об'єм (мл): 100 - довготривале використання одного флакона.
  • Основа: Водна - легко змивається, не залишає плям і підходить для використання разом з іграшками з різних матеріалів.
  • Ефект: Розслаблення м'язів, Зволоження - забезпечує комфортне ковзання та зволожує шкіру, легко усуваючи дискомфорт при анальному контакті.

Застосування:

Нанести невелику кількість лубриканту на бажану зону або на секс-іграшку. Ви можете додати більш щедру кількість за потреби. Не відкладайте своє задоволення! Відчуйте нові грані чутливості вже сьогодні завдяки TALLA. Замовляйте лубрикант NUDE прямо зараз та відчуйте всі його переваги на собі. Також пропонуємо ознайомитися з усім асортиментом в категорії "Анальні змащувачі".

Тільки якісні анальні змазки здатні забезпечити зволоження, яке буде гарантією комфортного проникнення та безпечного контакту для обох партнерів. Відсутність природного секрету та анатомічні особливості заднього проходу диктують особливі вимоги до анальних лубрикантів. Крім тривалого зволожуючого ефекту вони повинні мати пом'якшуючий і легкий знеболюючий ефект, загоювати мікротравми.

Інтимна сфера – та область, де довіра будується на успішному досвіді. Це стосується людей, і інтимних товарів. Лубриканти німецькі довели свою виняткову ефективність та безпеку і це підтверджено досвідом мільйонів користувачів. Причина такої популярності вкрай проста: безпрецедентний контроль якості на всіх етапах виробництва та значні капіталовкладення у розробку нових продуктів.

Мастила на водній основі універсальні і можуть застосовуватися для вагінального та орального сексу. Лубриканти на водній основі сумісні з усіма матеріалами і не містять алергенів. Вони не залишають слідів на одязі, білизні та можуть містити додаткові компоненти, які підвищують чутливість, допомагають продовжити статевий акт, замаскувати неприємні запахи.

Як анальний, так і вагінальний секс повинні починатися з хорошого лубриканта. У першому випадку він обов'язковий, а в другому – ніколи не буде зайвим. Тим більше, що вагінальний лубриканти багатофункціональні і забезпечувати хороше ковзання – далеко не єдина їхня функція. Порівняйте свої відчуття без лубрикантів і з ними. Бути під їх захистом – це безпечно, приємно, а з появою нових функцій – ще й цікаво.

Секс різноманітний, а його якість залежить від нашого бажання постійно привносити до нього щось нове. Лубриканти зі смаком створені саме для такого випадку. З ними оральний секс стає доступнішим і апетитнішим. Різноманітність ароматів та смаків перетворює звичайні оральні ласки на захоплюючий процес, із залученням органів нюху та смаку.

Виробник Nude
Об'єм (мл) 100
Основа Водна
Додатковий ефект Зволоження, Розслаблення м'язів
Країна виробник Німеччина
Категорія сексшопу Лубриканти для анального сексу
Залишіть свій відгук на Лубрикант на водній основі для анального сексу NUDE напишіть відгук
Супутні товари
Лубриканти для анального сексу